Новий фільм про «Людей Ікс» буде про Темного фенікса

14 січня 2017,  22:25 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися чутки, що нова частина франшизи «Людей Ікс» буде присвячена Темному феніксу.

Раніше передбачалося, що наступним фільмом про пригоди Людей Ікс буде фільм «Люди Ікс: Нові мутанти», який зніме режисер Джош Бун, але тепер база даних старту нових кіно- і телепроектів Production Weekly повідомляє, що в виробництво йде супергеройський екшен «Люди Ікс: Супернова» («Темний фенікс»).

І якщо «Люди Ікс: Нові мутанти» буде новою віхою франшизи з новими персонажами, то в «Людях Ікс: Супернова» повернеться як мінімум одна героїня «Людей Ікс: Апокаліпсис» — Джин Грей у втіленні Софі Тернер.

Під час промо-туру «Людей Ікс: Апокаліпсис» продюсер і сценарист Саймон Кінберг заявив, що хоче перезняти історію Темного фенікса з Тернер в майбутніх фільмах про Людей Ікс:

Зерна Фенікса тут точно посаджені. Вона не може контролювати свої сили, хіба тільки повністю перестане їх використовувати або звільнить їх, що і є в дусі Фенікса. Вважаю, що в майбутніх фільмах ми точно побачимо трохи цього.

Складно зараз стверджувати, який фільм про Людей Ікс вийде на екрани раніше: «Люди Ікс: Нові мутанти» чи «Люди Ікс: Супернова», оскільки офіційних повідомлень від студії 20th Century Fox ще не було, як не були розкриті і касти цих супергеройських екшенів.

Такими кінострічками всесвіту Людей Ікс буде «Логан», де Х'ю Джекман в останній раз постане в ролі Росомахи, і «Дедпул 2», чий вихід запланований на весну 2018 року.

4286 

2 коментаря

Даниил Леоненко

16 січня 2017, 00:33

Такое ощущение, что просто переснимут 3-ю часть, там где Феникс убила профессора... Огорчает эта новость...
0 / 0 
SpaceMonkey в ответ на Даниил Леоненко

16 січня 2017, 07:49

Даже если так, то разве, например, с последними фильмами про Гарри Поттера не так же было? :)
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: