Чада Майкла Мюррея замінили в продовженні «Дівчаток Гілмор»

27 листопада 2016,  15:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У «Дівчаток Гілмор: Рік життя» повернувся Трістан Чада Майкла Мюррея, але його втілив інший актор.

Коли в списки акторського складу продовження культових «Дівчаток Гілмор» з'явилася «Дівчина Трістана», то прихильники відразу ж припустили, що разом з нею на екран повернеться і сам Трістан у втіленні Мюррея.

Але 35-річний актор відмовився від повернення до ролі одного з колишніх однокласників головної героїні Рорі Гілмор (Алексіс Бледел) в «Чілтоні», який був у неї закоханий, коли вона зустрічалася з Діном (Джаред Падалекі), а у самого Трістана в той час була закохана Періс (Ліза Вейля), тому у них вийшов любовний чотирикутник. Ось йому і довелося шукати заміну.

Новим Трістаном став 32-річний актор Антон Наринський, який родом із Санкт-Петербурга. Раніше він з'явився в таких популярних серіалах, як «Анатомія пристрасті», «Мислити як злочинець» і «Незграбна».

Його персонаж з'являється в серії «Весна», де у них з Періс є кумедний момент. А його дівчину зіграла Ешлі Кейпл, яка була помічена в серіалі «Агенти Щ. И.Т.» та музичній мелодрамі «Ла Ла Ленд».

Побачити, як Наринський впорався з цією роллю, вже можна в «Дівчатках Гілмор: Рік життя», чиї серії стали доступні на Netflix 25 листопада.

4922 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: