Новини про мультфільм (2015)

7 листопада 2015,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В этом году попасть в номинацию на «Оскар-2016» надеются целых 16 мультфильмов, среди которых оказались миллиардеры «Посипаки», «Мыслями наизнанку», «Монстры на каникулах 2» и грядущий «Добрый динозавр».

Читати далі...
8 лютого 2015,  19:54 | Статті | Автор: SpaceMonkey
Студія Paramount Animation та Nickelodeon Movies презентують нову повнометражну 3D-пригоду «Губка Боб: життя на суші», яка вже повним ходом йде у кінотеатрах України. Увага! Вперше у житті всесвітньовідомий анімаційний персонаж Губка Боб виходить з води на сушу у наш світ, щоб виконати свою найбільш геройську  місію. Нічого не може бути кращим за життя у Бікіні Ботом, якщо вірити одвічному оптимісту Губці Бобу (Том Кенні) та його друзям: морській зірці Патріку (Білл Фагербаккі), сардонічному Сквідворду (Роджер Бампес), білці-вченій Сенді (Керолін Лоуренс) та ракоподібному капіталісту Містеру Крабсу (Кленсі Браун). Викрадено рецепт крабсбургерів і цього разу Губка Боб та Планктон (містер Лоуренс) повинні об’єднатися і подорожувати у часі та просторі, щоб протистояти хитрезному поганцю, пірату Масна Борода (Антоніо Бандерас), який має свої власні плани на ці відомі смаколики.               В основу стрічки покладений найуспішніший анімаційний серіал студії Nickelodeon «Губка Боб: квадратні штани». Режисер Пол Тіббіт говорить:

Тут є все, чого варто бажати від фільму. Ми взяли відомих персонажів і помістили в абсолютно нові умови – це роуд-муві, фільм про супергероїв та стрічка-катастрофа в одному – і все це у 3D!

Режисер анімації «Губка Боб: життя на суші» - Пол Тіббіт. Режисер ігрових сцен – Май Мітчел. Виконавчі продюсери: Стівен Хілленбурог, Кейл Бойтер, Нан Моралес та Крейг Сост. Продюсери: Пол Тіббіт і Мері Пеарент. Фільм оснований на популярному анімаційному серіалі «Губка Боб: квадратні штани», створеному Стівеном Халленбургом за сценарієм Хілленбурга і Пола Тіббіта, а також Джонатана Ейбела та Глена Бергера. Музика Джона Дебні. 

СВІТ БЕЗ КРАБСБУРГЕРІВ

Крабсбургери: легендарні смачні сандвічі, які є найулюбленішою їжею Губки Боба, а також і усього Бікіні Ботом. «Красті Краб» - єдиний ресторан на землі – або під водою – де їх можна придбати – вже давно став цілою інституцією, яка ретельно охороняє рецепт цієї чудо-їжі.

Крабсбургери – це той клей, який тримає все разом у Бікіні Ботом, - розповідає головний актор Том Кенні. – Завдяки їм усі щасливі, з них починається ранок кожного мешканця містечка.

Достеменно ніхто не знає, з чого зроблені крабсбургери, навіть й  сам Містер Крабс, - додає режисер Пол Тіббіт. – Але усі їх обожнюють, вони наче символ стабільності. І ми подумали, що буде смішно подивитися, що станеться, коли крабсбургери зникнуть.

Настане апокаліпсис. 

резюмує автор серіалу і виконавчий продюсер Стівен Хілленбург

На початку усі підозрюють, що рецепт поцупив давній конкурент Містера Крабса, Планктон, але Губка Боб знає, що це не так. А ще він знає, що існує лише одне створіння, яке зможе допомогти розкрити таємницю зникнення рецепту – Планктон. Уперше за всю історію Губка Боб і Планктон об’єднують зусилля задля спільної мети – повернути рецепт і  врятувати Бікіні Ботом. Вони разом вирушають у подорож по таким місцям, де не були ніколи раніше: від оглядової палуби на космічному кораблі і мозку Губки Боба (який, як виявилося, зроблений із цукрової вати) і аж до нашого світу.

ГУБКА НА УСІ ЧАСИ

Пройшло 15 років аж доки актори і творці замислилися над спадком  франшизи про  Губку Боба.

Просто не віриться, наскільки виріс цей проект і як довго він вже триває, - говорить Кенні. – Як актор, я наче вічний фрілансер. Ми усі дещо схожі на сезонних робітників: йдемо туди, де дозріває врожай, а Губка Боб – це врожай, який з часом тільки зростає.

Ніхто цього не очікував, - коментує Роджер Бампес, голос Сквідворта. – Пам’ятаю, як давним-давно я розповідав друзям, що мене запросили до створення пілотної серії і зустріли із байдужістю та нудьгою. А потім десь рік потому я когось зустрів посеред вулиці і згадав про шоу – і його очі збільшилися: «вау, то ти крутий!». Так усе починалося і триває й до тепер!

Коли шоу почало виходити на телебаченні, моя донька ходила у дитсадок, - згадує Браун. – А тепер вона у коледжі. Обидві дитини Тома народилися, коли ми робили серіал. Ти починаєш співвідносити якісь події у своєму житті із шоу, тому що воно справді стало величезною частиною нашого життя.

Браун говорить про актуальність персонажів:

Стів Хілленбург завжди наполягав на тому, щоб не вносити жодних посилань на поп-культуру у фільм, оскільки це б прив’язало шоу до певного моменту у часі та просторі.

Кенні погоджується:

Бікіні Ботом особлива окрема планета із своїми власними правилами; там не існує нічого тематичного. Вони й справді живуть у ізольованій бульбі – і я думаю, саме це робить шоу актуальним на усі часи і дозволяє мати простір для творчості.

Ми завжди писали сценарій так, щоб сміятися самим, - говорить Хілленбург. – Дякувати богу, те, що кумедне для нас, смішне й для дітей.

Ми вважаємо за честь довіру та вдячність батьків, - говорить Тіббіт. – Вони знають, що діти не побачать тут чогось сумнівного. Наш фільм і для них також, так само, як і для їхніх дітей. Сподіваємося, що дивитися його буде так само весело, як і працювати над ним. 

Рецензія на фільм «Губка Боб: життя на суші»
Тот, кто выбрался со дна океана
31 січня 2015,  17:29 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Где-то глубоко, на самом дне Тихого океана стоит небольшой городок Бикини-Боттом, где обитают рыбы, крабы, киты, осьминоги, улитки, морские звезды, а также белка и желтая губка по имени Боб. Они, и прочие обитатели дна океана, сосуществуют довольно мирно, пожевывая в закусочной «Красти Краб» вкусные крабсбургеры. Но когда исчезает легендарный рецепт, Бикини-Боттому грозит увязнуть в хаосе. Если только Губка Боб с друзьями не сумеет его отыскать...

Губка Боб вновь решил покорить большой экран полным метром, в этот раз с помощью режиссера Пола Тиббита, уже работавшего над оригинальным мультсериалом. К созданию «Губки Боба: жизнь на суше» приложил руку и его творец Стивен Хилленбёрг. Так что поклонникам часто престранных, но неизменно забавных приключений желтой губки, не стоит переживать по поводу того, что их любимая история преобразится до неузнаваемости, но моментами она все-таки сможет приятно удивить.

Хорошо знакомые многим из нас персонажи здесь остаются собой. Губка Боб все также обладает ужасно наивным характером и чудаческим смехом, не слишком сообразительный, откровенно глуповатый, зато храбрый и имеет большое сердце. Патрик каждый раз поражает своим безграничным идиотизмом, мистер Крабс грезит деньгами, Сэнди остается самой умной из них всех, а Сквидвард по прежнему меланхоличен, но все равно готов отправиться спасать Бикини-Боттом от апокалипсиса. Не обходится дело о похищении легендарного рецепта крабсбургера и без Планктона, вечного конкурента мистера Крабса. И тут он попадает в руки Губке Бобу, который из-за своего безграничного оптимизма пытается перевоспитать маленького злодея и научить его сотрудничать в столь тревожное время, что, разумеется, встречает активное сопротивление со стороны последнего.

Позлодействовать в этой истории довелось также пирату Бургерной Бороде в исполнении Антонио Бандераса, решившего переписать под себя историю Бикини-Боттом. Но разве у него есть шансы выстоять против такой компании друзей?

В камео согласился здесь сняться легендарный гитарист Слэш, которого можно увидеть и в трейлере. Он недавно признался, что смотрит довольно много мультфильмов и очень любит мультсериал «Губка Боб Квадратные штаны».

Несмотря на название кинокартины, большую часть времени зритель проведет с нарисованными героями, ведь они выбираются на сушу лишь под конец для решающей схватки с пиратом. Что, кстати, хорошо, поскольку в реальном мире знакомые персонажи выглядят уж очень странно, особенно когда превращаются в супергероев. На них гораздо приятнее смотреть в традиционном рисованном виде, а такое перевоплощение под конец является как раз достаточным, чтобы успеть посмеяться над их новой внешностью, но чтобы она не приелась. 3D получилось достаточно годным, чтобы оправдать свое наличие, особенно хорошо в нем выглядят некоторые моменты на суше.

И, конечно же, создатели позаботились о самой важной составляющей истории о приключениях Губки Боба – о фирменном, необычном, иногда приводящем в замешательство, но традиционно веселящем юморе, понятном и приемлемом как для взрослых, так и для детей. Чем тут только не пытаются поднять зрителю настроение: и дельфином, сторожащим Вселенную, и презабавнейшими приставучими чайками, которые любят петь, и временным отказом от скучного здравого смысла. Мультфильм, не обращая внимания на условности, просто следует своему правилу «Чем страннее, тем лучше», ведь в конце концов важно лишь то, чтобы в зале при просмотре раздавался искренний смех зрителей.

Куда бы ни пришлось отправиться, на сушу, в будущее или прошлое, и с кем бы ни довелось сразиться там, Губка Боб и его компания не успокоятся, пока их родной город не будет в сытой безопасности вновь жевать свои крабсбургеры.

23 січня 2015,  12:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

22 січня на студії дубляжу LeDoyen відбулася зустріч з ведучими ранкового шоу «Сніданок з 1+1», які з запалом продемонстрували захоплюючий процес запису пісні до нового кінофільму «Губка Боб: Життя на суші» та поділилися своїми враженнями від участі в озвучці.

Дивитися фотографії з зіркового українського дубляжу Губки Боба: Життя на суші.

Незабаром відбудеться прем’єра кінострічки, що є продовженням пригод кумедного та не дуже розумного Губки Боба та його друзів, створенних наприкінці 1990-х Стівеном Хілленбергом. І підняти завісу над тим, як же відбувався український дубляж, який наші глядачі та їх діти почують в кінотеатрах, випало квартету телеведучих, який складається з Руслана СенічкінаМарини ЛеончукЛюдмили Барбір та Анатолія Анатоліча.

Читати далі...
16 листопада 2014,  14:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З невеликим запізненням слідом за другим українським трейлером вийшов другий російський до фільму «Губка Боб: життя на суші».

Всесвітньо відомий любимчик з дна океану Губка Боб Квадратні Штани повинен врятувати свій глибоководний світ, але для цього йому і його друзям доведеться вибратися на сушу і опинитися в нашому.

У кінотеатрах України з 5 лютого 2015 року (у Росії з 12 лютого).

5 листопада 2014,  01:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо другий трейлер повнометражної анімаційної комедії «ГУБКА БОБ: ЖИТТЯ НА СУШІ».

У 2015 улюбленець всього світу, невгамовний мешканець морських глибин Губка Боб виходить на поверхню, де його чекають надзвичайні і захоплюючі пригоди. Зустрічайте Губку Боба у новому вимірі!

В кінотеатрах України з 5 лютого 2015 року (в Росії з 12 лютого).

8 серпня 2014,  14:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Слідом за українською, вийшла і російська версія трейлера до повнометражного фільму про Губку Боба.

Губка Боб відправляється на пошуки вкраденого рецепта. Це приводить його в наш вимір, в наш світ, де він зв'язується з піратами.

В кінотеатрах України і Росії з 5 лютого 2015 року.

1 серпня 2014,  13:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер анімаційної комедії «ГУБКА БОБ: ЖИТТЯ НА СУШІ».

У 2015 улюбленець всього світу, невгамовний мешканець морських глибин Губка Боб виходить на поверхню, де його чекають надзвичайні і захоплюючі пригоди. Зустрічайте Губку Боба у новому вимірі!