Льодовиковий період 3: Ера динозаврів (2009) мультфільмIce Age: Dawn of the Dinosaurs

Льодовиковий період 3: Ера динозаврів
До подій «Льодовикового періоду 3» життя головних героїв мультфільму потерпіло деякі зміни. Мамонти Манфред і Еллі очікують появу на світ свого дитинчати; саблезубий тигр Дієго впав у роздум про те, чи не став він занадто «м'якотілим» у компанії своїх друзів; лінивець Сід, марячи бажанням створити власне плем'я, зважився украсти кілька яєць динозавра. Відправившись рятувати Сіда, друзі попадають у таємничий рослинний світ, схований під товщами льоду, де вони зіштовхуються з динозаврами й агресивним навколишнім середовищем, а так само знайомляться з мисливцем на динозаврів - ласкою на ім'я Бак.Білка Скрет (який знову випадковим чином став провиною глобальної проблеми, відкривши шлях у світ динозаврів) як і раніше ганяється за своїм горіхом, але цього разу в нього з'явився конкурент - білка Скретті, однак, одночасно з одержимою боротьбою за горіх, ці двоє закохуються друг у друга.
84%
21
16%
4

Прем'єра в Україні 1 липня 2009

Жанри: комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
Бюджет: $90 000 000
Формат: 3D
Тривалість: 1 г. 34 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 26 червня 2009

Чи знаєте ви?

Когда главные герои отправляются через джунгли за Сидом, ласка Бак кричит им вслед «Оставь надежду всяк туда входящий!» — фразу перед входом в ад из «Божественной комедии» Данте Алигьери.

Відео матеріали «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів»
Зображення мультфільма

Рецензія на фільм «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів»

8 липня 2009,  13:34 | Рецензії | Автор: Александра Инженеренко

Після певних сумнівів, цілком природних після перегляду третьої частини Шрека, було вирішено все-таки відправитися в кінотеатр. И - троєкратне уррра ухваленому рішенню.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів». але ви можете створити свою тему на форумі

2 відгука про мультфільм «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів»

Formalin

31 липня 2009, 20:29

супер мультик. Крысобелочка очень понравилась:))) Смеялась до слёз, когда герои ржали, надышавшись гелием в пещере (просто заразительно:D)
2 / 0 
Simferia

21 вересня 2009, 08:42

ЛАЖА, как и все остальные части
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Льодовиковий період 3: Ера динозаврів, мультфільм 2009
Українська прем'єра 01.07.2009
Жанри: комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
США