Оновлення (2017)

25 жовтня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри британсько-німецького мультфільму «Ми — монстри!» залишився всього 1 день, нагадує його український ТБ-ролик. Він розповість про пригоди сімейства Вуншман, яке прокляла відьма, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб, щоб зняти прокляття. Вони відправляються на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що ця подорож може принести їм справжнє сімейне щастя.

В озвучуванні мультфільму взяли участь відомі британські актори Джейсон Айзекс, Емілі Вотсон, Нік Фрост, Джессіка Браун-Фіндлі, Селія Імрі та Кетрін Тейт.

Квитки на сеанси «Ми — монстри!» ви знайдете в нашій афіші. У кіно з 26 жовтня.

23 жовтня 2017,  18:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Німецька філія Warner Bros. поділилася кумедним відео, яке показує перші 3 хвилини майбутнього мультфільму «Ми – монстри!». Фрагмент знайомить нас з Дракулою, якого озвучує зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, та його трьома веселими домашніми кажанами. І поки господаря немає вдома, вони дуже люблять грати на органі.

Дивимося другий український трейлер «Ми – монстри!» й там же читаємо про його персонажів. У кіно з 26 жовтня.

19 серпня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедійного мультфільму «Ми – монстри», який покажуть в кінотеатрах України з 26 жовтня.

З волі могутнього Дракули вся сімейка Вішбоун стикається з «монстричними» проблемами: мама перетворюється на вампіра, тато — у Франкенштейна, а їх діти — в мумію і перевертня. Тепер вони повинні об'єднатися, щоб перемогти володаря темряви і знову стати не тільки людьми, але і дружною родиною.