Новини про фільм (2019)

27 серпня 2019,  15:03 | Новини фільмів

Коли ти бачиш свій дім з космосу, твоє життя перевертається назавжди, показує другий трейлер науково-фантастичної драми «Люсі в небі» за участю володарки премії «Оскар» Наталі Портман.

У фільмі Ноя Гоулі Портман втілює Люсі Колу, сильну жінку, чия рішучість і прагнення стати космонавткою несуть її у космос, де вона виявляється глибоко зворушеною трансцендентним досвідом бачення свого життя здалеку. Повернувшись додому, світ Люсі раптово стає для неї занадто маленьким, а її зв'язок з реальністю повільно вислизає.

У світовий прокат кінострічка «Люсі в небі», в якій разом з Портман зіграли Ден Стівенс, Джон Гемм та Зазі Бітц, вийде у жовтні.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
20 березня 2019,  18:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Різ Візерспун вже подивилася новий супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» та поділилася своїми враженнями з читачами в Instagram.

Читати далі...
19 березня 2019,  14:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер науково-фантастичної драми «Люсі в небі», в якій зіграли володарка премії «Оскар» Наталі Портман, лауреат «Золотого глобуса» Джон Гемм, зірка серіалу «Легіон» Ден Стівенс і зірка «Дедпула 2» Зазі Бітц.

«Люсі в небі» («Lucy in the Sky») буде слідувати за молодою жінкою-астронавткою на ім'я Люсі (Портман), яка разом з NASA відправляється у місію у відкритий космос. Після того як вона побачила Землю з космосу, світ Люсі перевернувся, і коли астронавтка повертається додому і возз'єднується з чоловіком Дрю (Стівенс), то відчуває, що втратила зв'язок з реальністю, і відчайдушно намагається його відшукати.

Прем'єра фантастики Ноя ГоуліЛегіон», «Фарго») очікується пізніше в 2019 році .