Гетьман (2015)

Гетьман
Трейлер Гетьман
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 29 жовтня 2015

Фільм розповідає про долю однієї з найбільш суперечливих фігур в історії України, про людину, яка змінила хід історії, і зробила свою країну незалежною. Цей фільм про великого гетьмана України, ім'я якого - Богдан Зиновій Хмельницький. Історія починається з 1647 року, і показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Але головною лінією сюжету є не саме повстання, а трагічна любов Богдана Хмельникого до молодої польки Гелені.

Жанри: драма, історія, пригоди
Країна: Україна
Світова прем'єра: 29 жовтня 2015

Відео матеріали «Гетьман»

Рецензія на фільм «Гетьман»
Троянская Гелена Богдана Хмельницкого

31 жовтня 2015,  15:57 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже майже тиждень в українському прокаті йде фільм «Гетьман» українського виробництва. Звісно, ми в будь-якому випадку закликаємо підтримати українське кіно і сходити на нього в кінотеатр, але спочатку пропонуємо прочитати нашу рецензію.

Гетьман Богдан-Зиновій Хмельницький вважається одним з найвидатніших державних діячів в українській історії. Його пам'ятник стоїть у центрі столиці України, а його обличчя прикрашає собою гривню. Але що ми про нього знаємо? Що спонукало його повстати проти польського панування і відвоювати тимчасову незалежність для України? Якщо говорити коротко, то не обійшлося тут без жінки. І звали її Гелена.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Гетьман». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Гетьман»

Написати коментар...
Написати коментар...

Гетьман, фільм 2015
Українська прем'єра 29.10.2015
Жанри: драма, історія, пригоди
Україна