Полон (2015)

Полон
В зону бойових дій за своїми синами-заручниками приїжджає вчитель хімії і домогосподарка. Там вони потрапляють у полон до терористів і стають свідками звірств по відношенню до своїх товаришів по нещастю: заручників змушують грати в російську рулетку і бігати по мінних полях, роблячи на них ставки. Режисер: Анатолій Матешко Сценарист: Анатолій Матешко, Анастасія Матешко, Наталія Переверзєва Продюсер: Олександр Ітигілов, Антон Сладкевич Оператор: Олексій Цвілодуб Актори: Володимир Горянський, Лариса Руснак, Дмитро Суржиков, Остап Ступка
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 4 лютого 2016

Жанр: драма
Тривалість: 1 г. 18 хв.
Країна: Україна

Відео матеріали «Полон»

Рецензія на фільм «Полон»
Перегрызть друг другу глотку

12 липня 2015,  20:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках шостого Одеського Міжнародного Кінофестивалю було показано фільм «Полон» Анатолія Матешка. Своїми враженнями про цей незвичайний фільм ми поділилися нижче в нашій рецензії:

Живуть собі люди тихо, мирно, але потім розв'язують війну, і вона вивільняє справжнє обличчя кожного. В основному, це обличчя хиже, з диким оскалом, готовим розірвати будь-кого на шматочки, адже так приємно впиватися владою над чужим життям. І коли в такий час кілька людей опиняються в жорстокому полоні, де до них ставляться гірше, ніж до худоби, насильство поступово гасить слабкий вогник надії вижити.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Полон». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Полон»

Сергей Шмавц

31 жовтня 2016, 18:09

Помогите найти полный фильм
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Полон, фільм 2015
Українська прем'єра 04.02.2016
Жанри: драма
Україна