Новини фільмів про (2014)

22 грудня 2014,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время интервью для Variety актер Джеймс Корден признался, что не ожидал получить главную роль в мюзикле «В темном-темном лесу», где сыграли известные голливудские звезды.

Английский актер, известный по ролям в сериалах «Гевин и Стейси», «Доктор Кто», а также по разным британским фильмам, в последние годы все чаще появляется в голливудских проектах. В этом году на экраны с ним вышла мелодрама «Хоть раз в жизни» и вот-вот выйдет мюзикл «В темном-темном лесу», где он сыграл роль Пекаря, а его жену сыграла Эмили Блант.

В разговоре с Кевином Костнером в студии Variety Корден рассказал, что совсем не надеялся стать частью окончательного каста мюзикла: 

У них был сценарий, и они вроде как полностью раздели этот мюзикл. Мы репетировали неделю, а потом должны были представить его исполнительным директорам студии Disney. И если быть честным, то я не питал насчет этого иллюзий, думая, что я поучаствую в репетициях, а потом, если фильм получит зеленый свет, они заменят меня на кого-то более известного. Стива Карелла или Джека Блэка, или еще кого-то. Но, благослови его Боже, Роб [Маршалл] подошел ко мне после и сказал, что «если я буду снимать этот фильм, то я никогда не сделаю этого без тебя».

Кевин Костнер отозвался о мюзикле очень положительно:

Я видел этот фильм, и он очень хорош. Я даже почувствовал, что хотел бы сняться в нем. Немного позавидовал.

Украинская премьера мюзикла «В темном-темном лесу» состоится 25 декабря.

9 грудня 2014,  13:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський кіноінститут (American Film Institute) традиційно на прикінці кожного року обирає десятку кращих фільмів і десятку найкращих серіалів. Цього року фільмів виявилося одинадцять.

Вперше в історії Американського кіноінституту було вибрано не 10, а 11 кінофільмів:

Щороку AFI Awards відзначають 10 фільмів і 10 телепрограм, які культурно й артистично представляють найбільш важливі досягнення в мистецтві кінематографу року. Вперше в історії AFI Awards процедура голосування - включає нічию - призвела до того, що було вибрано 11 лауреатів серед кінофільмів.

Очікувано побачити серед кращих фільми «Юність», «Бёрдмен» і «Інтерстеллар», все частіше відзначають також «Американського снайпера» Іствуда, «Стрингера», «Гру в імітацію», «Одержимість», «Мисливця на лисиць» і «Нескореного».

Набагато рідше чути про «Сельму», що розповідає історію боротьби Мартіна Лютера Кінга за рівноправність, продюсерами якої виступили Бред Пітт і Опра Уїнфрі.

І навіть знайшлося в цьому списку місце для казкового мюзиклу «У темному-темному лісі», якого поки обходять стороною інші списки кращих 2014 року.

Читати далі...
6 грудня 2014,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому казковому мюзиклі Роба Маршалла «У темному-темному лісі» (у російському прокаті «Чим далі в ліс...») заспіває багато голлівудських акторів. І вже зараз ми можемо послухати пісню Попелюшки у виконанні Анни Кендрік.

«У темному-темному лісі» є екранізацією відомого однойменного бродвейського мюзиклу Стівена Сондхайма і Джеймса Лепіна. Фільм розповість про те, як відьма дає бездітним пекареві і його дружині завдання скупити магічні предмети з класичних казок, щоб зняти прокляття, накладене на їх генеалогічне дерево. Сюжет згадує персонажів з таких відомих казок адаптації братів Грімм, як «Попелюшка», «Червона шапочка», «Рапунцель», «Джек і бобове дерево».

Всього у фільмі має прозвучати 13 пісень, три з яких виконає Кендрік в образі Попелюшки - «Prologue: Into the Woods» (разом з кастом), «On the Steps of the Palace» (сольно) і «A Very Nice Prince» (можливо разом з Емілі Блант).

Анна Кендрік про Попелюшку з «У темному-темному лісі»:

Версія Попелюшки Сондхайма стає дуже цікавою, тому що ви можете побачити, ким вона є поза тієї казки, яку ми всі знаємо і любимо. Їй багато про що доводиться роздумувати, коли вона отримує можливість здійснити свою мрію. Вона не впевнена, чи варто їй вибрати мрію або те почуття безпеки, яке вона давно знає.

Крім Кендрік у фільмі також зіграють Меріл Стріп (Відьма), Джоні Депп (Вовк), Кріс Пайн (Принц Попелюшки), Крістін Баранскі (Мачуха Попелюшки), Емілі Блант (Дружина Пекаря) і Джеймс Корден (Пекар).

В українських і російських кінотеатрах «У темному-темному лісі» можна буде подивитися під час новорічних свят з 25 грудня.