Оновлення (2014)

25 серпня 2016,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому скетчі «Дуже пізнього шоу» Джон Красінскі і Джеймс Корден розкривають, що саме їхній дует був першим вибором режисерів на головні ролі в таких культових фільмах, як «Декілька хороших хлопців», «Віднесені вітром» і «Кримінальне чтиво», але, на жаль, незабаром їх замінювали іншими акторами.

Їх останньою спільною роботою мала стати казка «В темному-темному лісі», але тут роль Красінскі відійшла його дружині Емілі Блант.

30 листопада 2014,  04:40 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Прославлений режисер Роб МаршаллЧикаго», «Мемуари гейші», «Пірати Карибського моря: На дивних берегах») представляє сучасну адаптацію улюблених усіма казок братів Грімм, розказаних з незвичної точки зору. Інноваційний і несподіваний мюзикл дасть глядачам можливість по-іншому поглянути на пригоди Попелюшки, Червоної Шапочки, Рапунцель, Джека, який посадив бобове зернятко, та інших відомих героїв - усіх їх об'єднають магічні події, в центрі яких опинилися пекар і його дружина, які мріють про велику родину , і відьма, що наклала на них закляття.

У кінотеатрах України і Росії з 25 грудня.

18 листопада 2014,  00:02 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо трейлер фентезі «У ТЕМНОМУ-ТЕМНОМУ ЛІСІ»!

Топ-зірки Голлівуду Джонні Депп, Меріл Стріп, Емілі Блант у фантастичній яскравій історії від студії «Дісней», створеній у стилістиці «Оза: Великого та Могутнього». Зла відьма (Меріл Стріп) накладає закляття на родину молодого пекаря: вони не можуть мати дітей. Випробувавши все, у відчаї пара вирушає до темного-темного лісу на пошуки чаклунки. На своєму шляху вони зустрінуть багато небезпек та пригод.

У кінотеатрах України і Росії з 25 грудня.

16 вересня 2014,  18:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Прославлений режисер Роб МаршаллЧикаго», «Мемуари гейші», «Пірати Карибського моря: На дивних берегах») представляє сучасну адаптацію улюблених усіма казок братів Грімм, розказаних з незвичної точки зору. Інноваційний і несподіваний мюзикл дасть глядачам можливість по-іншому поглянути на пригоди Попелюшки, Червоної Шапочки, Рапунцель, Джека, який посадив бобове зернятко, та інших відомих героїв - усіх їх об'єднають магічні події, в центрі яких опинилися пекар і його дружина, які мріють про велику сім'ю , і відьма, яка наклала на них закляття.

В кінотеатрах України і Росії з 25 грудня.