Оновлення (2015)

6 листопада 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістіан (Джеймі Дорнан) і Ана (Дакота Джонсон) стають чоловіком та дружиною в новому трейлері еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків свободи».

Трейлер, представлений сьогодні, показує невеликі фрагменти весілля і медового місяця Ани й Крістіана, але в основному присвячений вже їх подружньому життю. Крістіан купує їм чарівний заміський особняк і, щоб його переробити, наймає архітектора Джію Маттео (Аріель Кеббел). Вона не припиняє фліртувати з Крістіаном, тому Ана каже Джії триматися подалі. У той же час на горизонті з'являються дві небезпечні фігури з недалекого минулого пари — Єлена Лінкольн (Кім Бейсінгер) і Джек Хайд (Ерік Джонсон).

Заключна частина трилогії «П'ятдесят відтінків сірого» прибуде в кінотеатри 8 лютого 2018 року.

14 лютого 2017,  16:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід на екрани фільму «П'ятдесят відтінків темряви» став добрим приводом для американських шоу зняти свої пародії на історію кохання Крістіана та Анастейші, і однією з таких нас порадував Джиммі Феллон, який на своєму «Нічному шоу» зіграв разом з Дакотою Джонсон в гру «Театр божевільних слів». Акторка спершу придумала кумедні й не пов'язані один з одним слова, а після вони вплели ці слова в сцену знайомства її героїні з Крістіаном з першого фільму. Вийшло дуже смішно.

Нещодавно в комічній пародії на «П'ятдесят відтінків» від Еллен ДеДженерес знявся колега Джонсон по еротичній франшизі Джеймі Дорнан.

25 вересня 2016,  12:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Король і королева злочинного Готема Джокер і Харлі Квінн не раз за «Загін самогубців» довели, що є самою дисфункціональною кінопарою цього року, тому їх порівняння з героями еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків сірого» здавалося неминучим. І ось завдяки Nerdy Hero ми, нарешті, можемо побачити цей мешап під звуки реміксу «Crazy In Love».

Наші рецензії на обидва фільми читайте тут і тут.

12 лютого 2015,  14:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явилися фотографії з світової прем'єри гучного фільму «П'ятдесят відтінків сірого». На фотографіях помічені головні актори (Джеймі ДорнанДакота Джонсон), режисер Сем Тейлор-Джонсон з чоловіком Аароном Тейлором-Джонсоном (у якого фанатки так брали автографи, ніби це він головний герой фільму) і автор скандального роману Е. Л. Джеймс.

Крім того, є фотографії і з Київської прем'єри, яку відвідали зірки українського шоу бізнесу.

9 лютого 2015,  18:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо фрагменти сенсаційної історії кохання «П'ятдесят відтінків сірого»

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму.

Студентка Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

В кінотеатрах з 12 лютого (допрем'єрні покази з 11 лютого).

Фрагмент. Зустріч в магазині

Фрагмент. Ігрова кімната

Фрагмент. Інтерв'ю

Фрагмент. Пробудження в готелі

2 лютого 2015,  03:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі кліп Ellie Goulding - Love Me Like You Do до фільму «П'ятдесят відтінків сірого», який виходить в кінотеатрах України і Росії з 12 лютого.

14 листопада 2014,  17:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Як і обіцяли, прем'єра другого українського трейлера еротичні трилера «П'ятдесят відтінків сірого» (50 відтінків сірого).

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму. Студентка Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

9 листопада 2014,  02:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Вже за тиждень, 14 листопада  буде презентовано новий трейлер довгоочікуваного еротичного трилера «П'ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО». Слідкуйте за нашою розсилкою!

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму. Студентка Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм  на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

Прев'ю трейлера можна подивитися тут: https://www.youtube.com/watch?v=M7RXfRv9otc

25 липня 2014,  18:47 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер еротичного трилеру «П'ЯТДЕСЯТ ВІДТІНКІВ СІРОГО».

Екранізація найскандальнішого роману сучасності. Форуми і соцмережі шанувальниць книжки налічують мільйони дівчат, які з нетерпінням чекають на прем’єру фільму.

Студентка Анастейша Стіл підписує контракт з підприємцем Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія у День Святого Валенттина в найкращих кінотеатрах.

У кінотеатрах України і Росії з 12 лютого 2015 року.