Новини фільмів про (2010)

16 грудня 2019,  15:53 | Новини фільмів

На конвенції CCXP, яка відбулася в Бразилії, супергеройський екшен «Чорна вдова» отримав новий шикарний постер зі своєю головною героїнею.

Читати далі...
30 листопада 2019,  23:19 | Новини фільмів

Новий фрагмент сатиричної комедії «Кролик Джоджо» возз'єднує акторів екшену «Залізна людина 2» Скарлетт Йоханссон та Сема Роквелла. І останньому знову не поздоровиться від зустрічі з Чорною вдовою.

Події нового фільму від режисера блокбастеру «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті розвиваються в Німеччині за часів Адольфа Гітлера і Третього рейху і розповідають про скромного німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс) та його маму Розі Бетцлер (Йоханссон), яка ховає на горищі їхнього будинку єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). На навчаннях з Джоджо стався нещасний випадок, й коли його мати дізнається про це, вона відправляється прямо до капітана Кленцендорфа (Роквелл) і нагадує йому, що він повинен добре стежити за її сином. Причому робить це в стилі Чорної вдови.

В український прокат фільм «Кролик Джоджо» вийде 16 січня 2020 року.

8 вересня 2019,  22:47 | Новини фільмів

Нові відеоматеріали супергеройського фільму від Marvel Studios «Чорна вдова», показані на конвенції D23, розкрили, що у своєму сольнику Наташа Романова з'явиться в білому костюмі.

Читати далі...
2 травня 2019,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вмикайте музику групи AC/DC голосніше! Компанія Marvel Studios святкує 11 років з моменту прем'єри першого фільму свого мегауспішного кіновсесвіту «Залізна людина», який зняв режисер Джон Фавро.

Читати далі...
23 лютого 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios запросила зняти сольний супергеройський екшен «Чорна вдова» австралійську жінку-режисера Кейт Шортланд найбільш відому завдяки картинам «Лоре» та «Берлінський синдром».

Читати далі...
1 березня 2016,  13:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чтобы информация о кинокартине не просочилась наружу раньше времени, и чтобы толпы любопытных не мешали во время уличных съемок в больших городах, киностудии часто дают своим будущим блокбастерами кодовые имена, и Marvel тому не исключение. Например, со свойственным этой студии чувством юмора она прятала «Мстителей» под именем «Групповые объятия», а «Человека-муравья» под «Бигфутом».

Читати далі...
24 вересня 2015,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Этим летом к концу подошла Вторая фаза Киновселенной Marvel, завершившаяся выходом «Человека-муравья». Время летит очень быстро и в мире кино, так что предлагаем вспомнить, как же все начиналось, посмотрев 10-минутное ретроспективное видео о Первой фазе, хронологически отображающее все ее ключевые события.

 

Читати далі...