Новини, в яких згадується Терренс Малік

16 серпня 2019,  18:29 | Новини фільмів

Культовий американський режисер Терренс Малік представляє біографічну драму «Таємне життя», яка розповість про австрійську родину, що боролася з нацистським режимом Адольфа Гітлера.

Грунтуючись на реальних подіях, «Таємне життя» розповідає історію маловідомого героя Франца Ягерстеттера (Аугуст Діль), який відмовився битися за нацистів у Другій світовій війні. Коли австрійський селянин зіштовхується із загрозою кари за зраду, саме його непохитна віра та любов до своєї дружини Фані (Валері Пахнер) і дітей підтримують його дух.

Також у фільмі знялися Маттіас Шонартс, Мікаел Нюквіст і Тобіас Моретті.

Прем'єра драми «Таємне життя» відбулася навесні в рамках Каннського кінофестивалю, де вона претендувала на «Золоту пальмову гілку». У світовий прокат новий фільм Маліка вийде у грудні.

26 березня 2017,  18:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Документальний епос культового режисера Терренса Маліка «Мандрівка часу», над яким він працював майже 40 років, отримав свій офіційний український трейлер. Фільм покаже час від народження всесвіту до його руйнування, а закадровий текст, який в оригіналі читає Кейт Бланшетт, в українській версії озвучить фронтвумен групи «Крихiтка» Саша Кольцова.

В український прокат кінокартина, продюсіруемом Бредом Піттом, вийде 13 квітня.

19 лютого 2017,  21:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгоочікувана музична драма Терренса Маліка «Пісня за піснею» («Невагомість») обзавелася першим трейлером, де щастя закоханих героїв Райана Гослінга та Руні Мари затьмарює поява на горизонті Майкла Фассбендера, який в цей час крутить роман з Наталі Портман, створюючи один великий любовний чотирикутник.

У фільмі також повинні з'явитися Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Хейлі Беннетт та Бойд Холбрук.

6 січня 2017,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший офіційний кадр музичної драми Терренса Маліка «Невагомість», де зображені персонажі Майкла Фассбендера, Райана Гослінга і Руні Мари.

Читати далі...
2 липня 2016,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Три фрагмента з нової мелодрами Терренса Маліка «Лицар кубків» показують напружені відносини між героями Крістіана Бейла, Фріди Пінто і Кейт Бланшетт, що опинилися в любовному трикутнику.

Фрагмент «Хелен»:

Читати далі...
1 липня 2016,  10:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Документальная кинокартина «Путешествие времени» о жизни и космосе, над которой Терренс Малик работал почти 40 лет, наконец, выходит в прокат.

Читати далі...
4 червня 2016,  19:27 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница 2 «Оскаров» Кейт Бланшетт ведет переговоры по поводу роли в женском перезапуске «Одиннадцати друзей Оушена».

Читати далі...
16 лютого 2015,  12:56 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Підійшов до свого завершення 65-й Берлінський кінофестиваль, який проходив з 6 по 15 лютого в столиці Німеччини, де на підсумовуючій його підсумки церемонії нагородження переможці конкурсу отримали своїх заповітних Ведмедів.

У складі журі в цьому році були Даррен Аронофскі, Даніель Брюль, Пон Чжун Хо, Марта Де Лаурентіс, Клаудія Льоса, Одрі Тоту і творець «Безумців» Меттью Уэйнер. Головний Ведмідь за кращий фільм дістався іранському режисерові Джафару Панахі, який засуджений в рідній країні за так звану «антиурядову діяльність» і не зміг бути присутнім на церемонії. Але незважаючи на заборону знімати кіно на своїй батьківщині, він продовжує творити і отримувати нагороди європейських кінофестивалів. Від його імені Медведя прийняла юна племінниця, яка зіграла у фільмі «Таксі», розчулившись при цьому перемогою дядька до сліз.

Двічі в цьому році нагороди були розділені між двома кінематографістами: серед режисерів відзначили відразу Раду Жуде за фільм «Браво!» та Малгожату Шумовську за «Тіло», а серед операторів Срібних Ведмедів отримали Стурлі Брандт Гревлен за «Вікторію» і дует Сергій Михальчук і Євген Прівін за їх спільну роботу над фільмом «Під електричними хмарами». До речі, останній фільм є результатом спільного виробництва Росії, України та Польщі.

Читати далі...