Перший погляд на Майкла Фассбендера і Райана Гослінга в «Невагомості»

6 січня 2017,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший офіційний кадр музичної драми Терренса Маліка «Невагомість», де зображені персонажі Майкла Фассбендера, Райана Гослінга і Руні Мари.

«Невагомість», чию назва в оригіналі було нещодавно змінено з «Weightless» на «Song to Song», буде сучасною історією кохання, яка розвивається на тлі музичної сцени Остіна. Там перетинаються шляхи двох пар — авторів пісень Фей і Біві, що намагаються пробитися в індустрію, і музичного магната Кука і офіціантки, що сподобалася йому, чиє ім'я поки не розкривається. Всі вони женуться за успіхом в світі спокуси і зради.

Фассбендер грає тут Кука, його обраницю втілить Наталі Портман, а Гослінг і Мара, яка постає на першому кадрі в короткій світлій перуці, будуть авторами пісень Біві і Фей.

Разом з ними у фільмі можна буде побачити Крістіана Бейла, Кейт Бланшетт, Бенісіо Дель Торо, Хейлі Беннетт, Бойда Холбрука і Вела Кілмера. Якщо, звичайно, Малік їх не виріже з фінальної версії.

Зараз Фассбендер і Гослінга можна побачити в українських кінотеатрах у пригодницькому екшені «Кредо вбивці» та музичній мелодрамі «Ла-Ла Ленд».

Раніше вихід «Невагомості» планувався ще в 2016 році, але постійно відсувався, і тепер у світовий прокат вийде 17 березня.

1148 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: