Скотт ДерріксонScott Derrickson

100%
1
0%
0

Фільмографія

Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля (2021) ... режисер
Доктор Стрендж (2016) ... режисер, сценарист
Сіністер 2 (2015) ... продюсер, сценарист (и персонажи)
Випадкові (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Визволи нас від зла (2014) ... режисер, сценарист
Невизнана (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Вузол диявола (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...