Новини кастінгу, в яких згадується Скотт Дерріксон

28 серпня 2015,  13:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Ганнибала» Мадс Миккельсен находится на ранней стадии переговоров по поводу роли злодея в «Докторе Стрэндже» студии Marvel.

Похоже, что Бенедикту Камбербэтчу в лице Стивена Стрэнджа придется сразиться не только с Бароном Мордо (Чиветель Эджиофор), но и еще с одним злодеем, которого может воплотить Миккельсен. Детали о его персонаже не разглашаются.

В фильме Скотта Дерриксона должны также сыграть Тильда Суинтон и Рэйчел МакАдамс, чье участие пока официально не подтверждено.

Ранее Миккельсен чуть было не появился в «Торе 2: Царство тьмы», но помешал его телесериальный график. Он должен был сыграть Малекита, которого впоследствии воплотил Кристофер Экклстон.

Недавно стало известно, что актер получил роль в другой франшизе – он сыграет в «Звёздных войнах: Изгой».

«Доктор Стрэндж», чьи съемки начнутся осенью, выйдет на экраны 4 ноября 2016 года.

28 травня 2015,  15:34 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуться переговори щодо того, щоб Тільда Суінтон стала частиною Киновселенной Marvel і з'явилася в її новому фільмі «Доктор Стрендж».

Актриса може зіграти тибетського містика Стародавнього (Ancient One), який є ментором Доктора Стренджа і тренує учнів, щоб вони стали вищими чаклунами. У коміксах він є старим, але сценаристи цілком можуть переписати персонажа під Суінтон. 

Самого Доктора втілить Бенедікт Камбербетч, а режисером проекту є Скотт Дерріксон, творець «Сіністера» і «Шести демонів Емілі Роуз». За чутками, в фільмі також може з'явитися Чіветель Еджіофор.

Стрендж є супергероєм з Всесвіту Marvel, колишнім зухвалим хірургом, який втрачає контроль над своїми руками, і в спробі себе зцілити він відкриває магію.

Зйомки нового супергеройського екшену почнуться в листопаді у Великобританії. Продюсувати його буде Кевін Файгі.

В майбутньому Суінтон можна буде побачити в комедії Джудд Апатоу «Дівчина без комплексів», кримінальній драмі «Більший сплеск» разом з Дакотою Джонсон і Рейфом Файнсом і музичній кінокартині братів Коен «Аве, Цезар!».

До цього актриса вже грала в екранізації коміксів. Вона втілила ангела Габріель «Костянтина» від Vertigo Comics, що є частиною групи DC Entertainment.

Прем'єра «Доктора Стренджа» призначена на 4 листопада 2016 року.