Новини серіалів, в яких згадується Дж. К. Сіммонс

18 жовтня 2023,  18:44 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Prime від Amazon нарешті поділилася офіційним трейлером очікуваного другого сезону супергеройського мультсеріалу «Невразливий», що повертається з новими серіями цієї осені.

Читати далі...
13 березня 2021,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних супергеройських прем'єр місяця після серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» та фільму «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» стане мультсеріал «Невразливий», який вийде на стримінговій платформі Amazon.

Читати далі...
22 червня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселий промо-ролик 4 сезону хітового детективного серіалу «Вероніка Марс» дозволяє почути фрагмент нового каверу на його головну пісню «We Used to Be Friends», який записала співачка Кріссі Гайнд з рок-групи The Pretenders.

Читати далі...
14 червня 2019,  21:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер 4 сезону детективного серіалу «Вероніка Марс» представляє більш детальний погляд на майбутню драму в місті Нептун і нового лиходія, якого грає лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс.

У нових серіях місто Нептун стає жертвою підривника в розпал весняних канікул, що б'є по місцевому туризму та бізнесу. Звичайно, за справу беруться два найкращих детектива міста Вероніка Марс (Крістен Белл) та її батько Кіт Марс (Енріко Колантоні). І їхні погляди скоро звертаються на нову впливову фігуру Нептуна (Дж.К. Сіммонс), замішаного в криміналі. Тим часом зі служби повертається Логан (Джейсон Дорінг), і перед Веронікою стає складний вибір: чи готова вона вести спокійне сімейне життя, чи бажає і далі жити на вістрі ножа.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Вероніка Марс» відбудеться 26 липня.

24 лютого 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер 1 сезону фантастичного трилера «По той бік» від режисера «Гри в імітацію» і «Пробудження» Мортена Тільдума.

Володар премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює співробітника ООН Говарда Сілка, який виявляє, що агентство, на яке він працює, приховує ворота в паралельний вимір. З того боку прибуває двійник Говарда, який полює на кілера зі свого виміру, що пройшов крізь ворота і вбиває людей з цього світу.

Прем'єра серіалу, де також грають Гаррі ЛлойдОлівія Уільямс та Кеннет Чої, відбулася 21 січня на телеканалі STARZ.