«Невразливий»: трейлер, постер і дата прем'єри супергеройського мультсеріалу від Amazon

13 березня 2021,  20:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних супергеройських прем'єр місяця після серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» та фільму «Ліга справедливості Зака ​​Снайдера» стане мультсеріал «Невразливий», який вийде на стримінговій платформі Amazon.

Супергеройський мультсеріал «Невразливий» («Invincible») буде екранізацією однойменної серії коміксів для дорослих, які придумав і написав Роберт Кіркман, він же творець «Ходячих мерців».

Головного героя цих коміксів звати Марк Грейсон. Марк нормальний підліток, за винятком того факту, що його батько Нолан наймогутніший супергерой на планеті. Незабаром після його сімнадцятого дня народження у Марка починають проявлятися власні суперсили, і хлопцю потрібно швидко навчитися ними керувати перед обличчям великої небезпеки.

Голосом Марка в оригіналі буде актор Стівен Ян, який грав Гленна в серіалі «Ходячі мерці». Його батька Нолана і мати Деббі озвучують зірка супергеройської трилогії «Людина-павук» Дж.К. Сіммонс та зірка серіалів «Анатомія пристрасті» і «Вбиваючи Єву» Сандра О.

Прем'єра 1 сезону мультсеріалу «Невразливий» відбудеться 26 березня.

1082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: