Сандра ОSandra Oh

Сандра О / Sandra Oh
Народилася 20 липня 1971
Зріст: 165 см
100%
2
0%
0

Фільмографія

Я – панда (2022) ... Ming / Panda Ming / Young Ming
Невразливий (2021) ... Debbie Grayson
Рая та останній дракон (2021) ... Virana
Umma (2021) ... Amanda, продюсер (исполнительный продюсер)
Подорож на Місяць (2020) ... Mrs. Zhong
76-я церемонія вручення премії «Золотий глобус» (2019) ... сценарист
Ши-Ра і непереможні принцеси (2018) ... Castaspella
Вбиваючи Єву (2018) ... Eve Polastri, продюсер (ассоциированный продюсер / исполнительный сопродюсер / исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...