Новини фільмів, в яких згадується Антоніо Бандерас

21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
19 грудня 2022,  20:40 | Новини фільмів

Знаючи, наскільки заспокійливим є голос Антоніо Бандераса, студія DreamWorks випустила незвичайний промо-ролик свого очікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де його головний герой пробує свої сили у записі ASMR.

Читати далі...
1 грудня 2022,  16:20 | Новини фільмів

Легендарний кіногерой з голосом Антоніо Бандераса виходить на пенсію та відрощує довгу бороду у фінальному трейлері пригодницької анімації «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» від голлівудської кіностудії DreamWorks.

Читати далі...
8 вересня 2022,  11:29 | Новини фільмів

Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у кіно в екшенах «Uncharted: Незвідане» та «Банші», знову готовий до небезпечних пригод у трейлері свого наступного трилера «The Enforcer», що незабаром вийде в український прокат під назвою «Покаяння».

Читати далі...
6 липня 2022,  22:04 | Новини фільмів

У четвер, 7 липня, в українських кінотеатрах стартують покази екшен-трилера «Банші» режисера Джона Кейеса, де головну чоловічу роль виконує знаменитий Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у картинах «Тілоохоронець дружини кілера» та «Uncharted: Незвідане».

Читати далі...
20 червня 2022,  21:36 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер гостросюжетного екшен-трилера «Банші», головні ролі в якому виконують Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг. Його режисером виступає Джон Кейєс, а сценаристом — Меттью Роджерс.

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
27 травня 2022,  15:43 | Новини фільмів

Гаррісон Форд знову одягнув свій знаменитий капелюх і вирушив на пошуки нових пригод на першому офіційному кадрі очікуваного фільму «Індіана Джонс 5», який буде п'ятим розділом культової пригодницької франшизи, що стартувала у 1981 році, тобто цього року святкує своє 41-річчя.

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...
21 січня 2021,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша небезпечна трійця знову разом! Перший офіційний кадр очікуваного екшену «Тілоохоронець дружини кілера» показує Раяна Рейнольдса, Семюела Л. Джексона та Сальму Гайєк в полоні у... Антоніо Бандераса.

Читати далі...
24 листопада 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті зірки минулорічної драми Педро Альмодовара «Біль та слава» Пенелопа Крус і Антоніо Бандерас, у яких там, на жаль, не було жодної спільної сцени, вирішили виправити цю несправедливість, знявшись разом в драматичній комедії «Офіційний конкурс».

Читати далі...
30 вересня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», заснованого на серії відеоігор «Uncharted», які представляють перший погляд на героїв Тома Голланда і Марка Волберга.

Читати далі...
28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
17 жовтня 2019,  00:25 | Новини фільмів

З Меріл Стріп краще не жартувати! Стримінговий сервіс Netflix випустив новий яскравий трейлер своєї драматичної комедії «Пральня», яку зняв режисер трилогії «Одинадцять друзів Оушена» Стівен Содерберг.

Кінокартина «Пральня» розповість історію рішучої вдови Еллен Мартін (Меріл Стріп), яка разом зі своїм покійним чоловіком втратила всі заощадження і тепер має намір поквитатися з парочкою вертких юристів з Панами Юргеном Моссаком та Рамоном Фонсекою (Гері Олдман і Антоніо Бандерас), чиєю роботою є експлуатація світової фінансової системи.

На Netflix прем'єра фільму Содерберга, де також зіграють зірка «Друзів» Девід Швіммер і зірка «Теорії великого вибуху» Мелісса Рауш, відбудеться у цю п'ятницю, 18 жовтня.