Пенелопа КрусPenélope Cruz

Пенелопа Крус / Penélope Cruz
Повне ім'я: Penélope Cruz Sánchez
Народилася 28 квітня 1974; Мадрид, Іспанія
Зріст: 168 см
80%
4
20%
1

Фільмографія Пенелопи Крус

Осина мережа (2020) ... актриса
Біль та слава (2019) ... Jacinta
Усі знають (2018) ... Laura
Вбивство у «Східному експресі» (2017) ... Pilar Estravados
Ескобар (2017) ... Virginia Vallejo
¿Qué fue de Jorge Sanz? Buena racha (2017) ... Penélope Cruz
Королева Іспанії (2016) ... Macarena Granada, продюсер
Брати з Ґрімзбі (2016) ... Rhonda George
Зразковий самець 2 (2016) ... Valentina Valencia

Біографія Пенелопи Крус

Пенелопа Санчез Круз народилася 28 квітня 1974 року в іспанській столиці Мадриді. Перші кроки в статусі кіноактриси Пенелопа зробила під чуйним керівництвом відомого іспанського режисера Педро Альмодовара. Не дуже давно іспанка ввірвалася в Голівуд, знімаючись винятково у багатобюджетних хітах.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пенелопи Крус. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пенелопи Крус

Написати коментар...
Написати коментар...