Оновлення, в яких згадується Пенелопа Крус

19 березня 2019,  12:25 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер «Біль та слава» режисера Педро Альмодовара.

Сюжет фільму фокусується на режисері Сальвадорі Мало (Антоніо Бандерас), який знаходиться на заході своєї кар'єри. Йому доведеться пережити ряд важливих зустрічей, як в реальності, так і у власній пам'яті. Він озирається назад на багате життя і колишні стосунки, які він залишив позаду. А попереду у нього неясне майбутнє, в якому герой не може знімати кіно.

Ролі виконали Антоніо Бандерас, Пенелопа Крус, Асьер Ечеандіа, Хульета Серрано, Рауль Аревало. Дата виходу фільму «Біль та слава» поки не відома, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

16 серпня 2018,  15:09 | Оновлення

Представляємо український трейлер психологічного трилера «Усі знають» від режисера Асгара Фархаді з Пенелопою Крус та Хав'єром Бардемом у головних ролях.

У фільмі розповідається історія дівчини Кароліни (Пенелопа Крус), яка відправилася у подорож з Буенос-Айреса в Іспанію, де живуть її родичі.

Кароліна планувала, що це буде короткий візит, присвячений до сімейного свята. Однак замість цього вона надовго затримується в Іспанії, де їй доводиться пережити цілу низку подій, назвати які приємними навряд чи можна.

Українська прем'єра фільму «Усі знають» відбудеться 11 жовтня.

18 квітня 2018,  13:37 | Оновлення

Представляємо український трейлер біографічної драми «Ескобар» з Хав'єром Бардемом та Пенелопою Крус.

«Ескобар» — хронікa злетів і падінь найстрашнішого наркобарона світу Пабло Ескобара (Хав'єр Бардем) та історія про його драматичне кохання з найвідомішою журналісткою Колумбії Вірджинією Вальєхо (Пенелопа Крус) на фоні терору, що розривав країну на частини.

Українська прем'єра відбудеться 31 травня.

18 листопада 2017,  02:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний 2 сезон хітової кримінальної антології «Американська історія злочинів», заснованої на реальних історіях, обзавівся дуже шикарним і одночасно жорстоким трейлером.

Цього разу в центрі подій опиниться відомий модельєр Джанні Версаче (Едгар Рамірес), якого в липні 1997 року на сходах його власного будинку в Маямі-Біч застрелив серійний вбивця Ендрю Кьюненен (Даррен Крісс). Після смерті Джанні на чолі його модного будинку стала сестра модельєра Донателла (Пенелопа Крус), яка в даному трейлері заявляє, що компанія була всім життям Джанні, і вона не дозволить вбити свого брата двічі.

Прем'єра сезону «Американська історія злочинів: Вбивство Джанні Версаче» відбудеться 17 січня.

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

1 квітня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Продовження історичної трагікомедії 1998 року «Дівчина твоєї мрії». Через 18 років актриса Макарена Гранада (Пенелопа Крус) їде з помпезного Голлівуду на батьківщину, щоб зіграти королеву Ізабеллу I. Опинившись у новій Іспанії 1950-х років, Макарена перетинається зі старими героями зі свого бурхливого минулого.

У кінотеатрах України «Королеву Іспанії» можна буде побачити з 6 квітня.

7 березня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новых постерах шпионской комедии «Братья из Гримсби» ключевые герои позируют с недолугим братом спецагента британской разведки в исполнении Саши Барона Коэна.

Читати далі...
9 грудня 2015,  13:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шикарная Пенелопа Крус и гламурный Оуэн Уилсон появились на первых характер-постерах сатирической комедии «Образцовый самец 2».

Читати далі...
11 листопада 2015,  12:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сиквел комедии Бена Стиллера «Образцовый самец 2» обзавелся двумя первыми постерами, на которых красуются его главные герои Дерек и Хэнсел, которые оказались подверженные новому тренду.

Читати далі...
6 листопада 2015,  23:45 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Двоє чоловіків (Луїс Тосар, Асьер Ечеандіа), одна жінка (Пенелопа Крус) і одна десятирічна дитина переживають втрати і тріумфи, сперечаються про футбол, борються зі смертю і до смерті люблять один одного. Героїня Пенелопи Крус - красуня Магда, талановита вчителька і любляча мама, збирає всі сили, щоб перемогти хворобу і повернути собі право жити і бути щасливою. Фільми Хуліо МедемаЛюсія і секс», «Неспокійна Анна», «Кімната в Римі») завжди відзначені особливою чуттєвістю, однак вперше пристрасть, відчай і всеперемагаюча іронія досягають такого напруження в історії життя одного року в Мадриді.

Дивіться в кінотеатрах України вже з 12 листопада.