«Тілоохоронець дружини кілера»: перший кадр з Сальмою Гайєк, Раяном Рейнольдсом і Семюелом Л. Джексоном

21 січня 2021,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наша небезпечна трійця знову разом! Перший офіційний кадр очікуваного екшену «Тілоохоронець дружини кілера» показує Раяна Рейнольдса, Семюела Л. Джексона та Сальму Гайєк в полоні у... Антоніо Бандераса.

Прем'єрним кадром продовження хітового комедійного бойовика 2017 року «Тілохоронець кілера» поділився в понеділок сайт журналу Empire, і на ньому зображена славна трійця разом з головним лиходієм сиквела.

В майбутньому екшені Рейнольдс, Джексон та Гайєк повернуться на великі екрани в образах найкращого в світі (але дуже невдачливого) охоронця Майкла Брайса, небезпечного кілера Даріуса Кінкейда та його не менш небезпечної дружини Соні Кінкейд.

Разом вони відправляться на Амальфійське узбережжя, щоб зупинити кібератаку, яка може привести до краху Європейського союзу. Але, як показує кадр, операція піде не за планом, оскільки лиходій Бандераса тут схопив Майкла, Даріуса та Соню і прив'язав їх до стільців в своєму багатому домі.

Разом з цим, очевидно, що цього лиходія дуже приваблює Соня, оскільки він щось ніжно шепоче їй на вушко, і Даріус від цього явно не в захваті.

Українська прем'єра фільму «Тілохоронець дружини кілера», де також знялися Морган Фріман, Френк Грілло, Том Гоппер і Річард Е. Грант, очікується 19 серпня.

3998 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: