Новини зіри, в яких згадується Крістен Белл

18 листопада 2019,  19:07 | Новини зірок

Зірка майбутнього діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» Крістен Белл відвідала «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де разом з його ведучим виконала епічний меш-ап знаменитих пісень від Disney.

Новий дует Крістен Белл і Джиммі Феллон заспівав у студії шоу такі хіти з фільмів та мультфільмів Disney, як «A Whole New World», «Beauty and the Beast», «When You Wish Upon a Star», «Under the Sea», «The Bare Necessities», «Can You Feel the Love Tonight» і «Supercalifragilisticexpialidocious». А наприкінці Феллон емоційно проспівав «Into the Unknown» з «Крижаного серця 2», після чого Белл виконала «Let It Go» з першої частини пригод Ельзи і Анни.

Ви вже можете придбати квитки на «Крижане серце 2» на нашому сайті. У широкий український прокат мультфільм виходить у четвер, 21 листопада.

2 жовтня 2018,  20:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Белл була головним голосом серіалу «Пліткарка», де з 2007 по 2012 рік зачитувала найскандальніші чутки про багатих жителів верхнього Іст-Сайда. А тепер прийшов час твітів Дональда Трампа.

Минулого тижня на велику радість шанувальників «Пліткарки» американський телеведучий Сет Майєрс попросив Белл зачитати твіти нинішнього президента США на своєму ток-шоу «Пізньої ночі з Сетом Майєрсом». Актриса з радістю виконала це прохання, прочитавши повідомлення Трампа в дусі закадрового голосу «Пліткарки», і в кінці кожного з них додала свою знамениту фразу «XOXO, Gossip Girl» («Цілую вас, Пліткарка»).

Белл також відома завдяки детективному серіалу «Вероніка Марс», який повернеться на екрани в 2019 році з міні-сезоном.

7 грудня 2017,  20:14 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який пройшов 1 грудня, телеведучий Джиммі Кіммел вирішив зібрати на своєму шоу групу знаменитостей і разом з ними заспівати пісню, що закликає до благочинності.

Композиція називається «We're Going to Hell» («Ми потрапимо в Пекло»), і в ній зірки висміюють свій багатий образ життя, відзначаючи, що якщо не будуть допомагати людям, які хворі на СНІД, то потраплять в Пекло. Кіммел особисто сів за рояль, а підспівували йому Крістен Белл, Боно з групи U2, Ештон Кутчер, Брайан Кренстон, Ріта Вілсон, D.J. Халед та Пі Дідді, який намагався грати на валторні. Свою групу вони назвали The (RED) Pack 2017, оскільки в минулому році її склад був трохи інакшим.

Через три тижні Белл можна буде побачити в кінотеатрах в комедії «Дуже погані матусі 2», де компанію їй складає дружина Кутчера, Міла Куніс.

27 листопада 2017,  17:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співачка Сія вирішила зібрати в своєму новому ретро-кліпі на новорічну пісню «Santa's Coming For Us» незвичайну зіркову сімейку.

Кліп відправляє нас в 1960-і й показує, як мама і тато у втіленні подружжя Крістен Белл і Декса Шепарда готуються до Різдва зі своїми дітьми, яких грають Калеб МакЛафлін, Вайатт Олефф та Софія Лілліс з серіалу «Дуже дивні справи». У двері до них стукають дідусь і бабуся Генрі Вінклер і Сьюзен Луччі, а потім в димохід залазить й сам Санта — Дж.Б. Смув. Всі разом вони з друзями відзначають Святвечір, поки Белл вдає, що співає пісню Сії.

Почути, як Белл співає по-справжньому можна в короткометражному мультфільмі «Крижане серце: Різдво з Олафом», який показують в кінотеатрах перед «Коко». А в кінці грудня вона зіграє в комедії «Дуже погані матусі 2».

28 жовтня 2017,  22:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дуже погані матусі 2» Міла Куніс і Крістен Белл так сильно подружилися, що віддали перевагу схожим стрижкам.

Читати далі...
28 жовтня 2017,  00:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Акторки Міла Куніс, Крістен Белл і Кетрін Хан в рамках промо-туру своєї святкової комедії «Дуже погані матусі 2» відвідали студію журналу Vanity Fair, де зіграли в незвичайну гру. Їм довелося по черзі засовувати руки в ящик і вгадувати, що там знаходиться. Серед незвичайних тварин та предметів, які їм попалися в ящику, виявилися степовий варан, жива курка, сороконіжка, шинка й омела, під якою акторки мило поцілувалися.

Дивимося відео про зйомки і невдалі дублі «Дуже погані матусі 2». У кіно фільм прибуде 28 грудня.

27 вересня 2017,  01:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік після виходу останніх «Злих твітів», які зібрали на Youtube 29 млн переглядів, Джиммі Кіммел порадував нас 11-м випуском цієї кумедної рубрики свого шоу. Тепер злі твіти від хейтерів читають Галь Гадот, Джим Парсонс, Дженніфер Лоуренс, Кумейл Нанджіані, Дженніфер Еністон, Джейк Джилленхол, Ніколай Костер-Вальдау, Емма Вотсон, Крістен Белл, Майкл Кітон та багато інших акторів великого й малого екранів.

Реакція кого із зірок вам сподобалася тут більше за інших? Діліться своїми емоціями в коментарях.

9 січня 2017,  13:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На червоній доріжці «Золотого глобуса» трапився невеликий конфуз, коли Декса Шепарда переплутали з Бенедиктом Камбербетчем.

Читати далі...
25 червня 2016,  17:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Вероники Марс» Кристен Белл решила поделиться своим опытом по борьбе с депрессией, написав сердечное эссе для Motto, где актриса говорит о том, что о депрессии не стоит молчать и что «нет ничего слабого в том, чтобы бороться с психическим заболеванием».

Читати далі...
22 грудня 2014,  12:23 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В преддверии праздников у актеров Кристен Белл и Дэкса Шепарда произошло одно очень счастливое событие: на свет появилась их вторая дочка.

Пара сообщила эту радостную новость в Твиттере в пятницу.

Новорожденную назвали Дельта Белл Шепард. Их первая дочь, Линкольн Белл Шепард, родилась в марте 2013 года. Актриса Кристен Белл, известная по ролям в сериалах «Вероника Марс» и «Обитель лжи», и актер Дэкс Шепард, известный благодаря своей игре в «Родителях», стали супругами в октябре 2013 года.

Счастливый отец так пошутил в Твиттере о рождении второй дочери:

Дельта Белл Шепард пришла в наш мир. Она совсем не похожа ни на Кристен Белл, ни на меня. Но мы все равно ее оставим. # ChristmasCameEarly (РождествоПришлоРаньше).

А Белл посочувствовала мужу, ведь ему теперь придется справляться с тремя женщинами в семье:

Эстроген достиг критической массы! Удачи, Дэкс Шепард. И добро пожаловать в наш мир, ДЕЛЬТА БЕЛЛ ШЕПАРД :)

Наши поздравления счастливой паре!