Новини фільмів, в яких згадується Джозеф Гордон-Левітт

25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
16 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася тизер-трейлером історичного фільму «Суд над чиказькою сімкою», в якому знялися Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Яхья Абдул-Матін II та Джозеф Гордон-Левітт.

Читати далі...
15 серпня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри свого нового супергеройського екшену «Проект Power» компанія Netflix опублікувала в мережі його найгарячіший фрагмент в прямому і переносному сенсах.

Читати далі...
14 серпня 2020,  01:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте ту шалену бійку з супергероєм Прозорим в 1 сезоні серіалу «Хлопаки»? Супергеройський екшен «Проект Power» збирається скласти тому епізоду серйозну конкуренцію, як показує його новий фрагмент.

Читати далі...
16 липня 2020,  12:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Якби існувала таблетка, яка б наділила вас суперздібностями на 5 хвилин, ви б її прийняли?» Про це глядача красномовно запитує головний герой нового супергеройського фільму «Проект "Сила"», трейлером якого поділилася стрмінгова платформа Netflix.

Читати далі...
10 червня 2020,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon поділилася сьогодні офіційним трейлером драматичного фільму «7500», де зірка стрічок «Початок» і «Прогулянка висотою» Джозеф Гордон-Левітт втілює пілота, чий літак намагаються взяти під контроль терористи.

Читати далі...
3 жовтня 2017,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Райан Джонсон пригласил Джозефа Гордона-Левитта поучаствовать в фильме «Звездные войны: Последние джедаи».

Читати далі...
7 липня 2017,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулисный снимок каста культовой романтической комедии «10 причин моей ненависти» от Гэбриэл Юнион заставит вас улыбнуться и прослезиться.

Читати далі...
20 липня 2016,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завтра пройдет живой онлайн чат со звездами байопика «Сноуден» Джозефом Гордон-Левиттом, Шейлин Вудли и Закари Куинто.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.