Прогулянка висотою (2015)The Walk

Прогулянка висотою
Трейлер Прогулянка висотою
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 15 жовтня 2015

«Every dream begins with a single step»

Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру.

Жанри: біографія, драма, пригоди, трилер
Вікові обмеження: в Україні 12+
Бюджет: $35 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 2 г. 3 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 26 вересня 2015

Чи знаєте ви?

По словам режиссёра Роберта Земекиса, Джозеф Гордон-Левитт был единственным актёром, которого он когда-либо рассматривал на роль Филиппа Пети.

Відео матеріали «Прогулянка висотою»

Рецензія на фільм «Прогулянка висотою»
Вперёд за мечтой!

20 жовтня 2015,  12:26 | Рецензії | Автор: SergioBond

Представляємо вашій увазі рецензію від SergioBond на фільм «Прогулянка висотою», який ще можна і треба встигнути подивитися в кінотеатрах.

Реклама іноді корисна. І я зараз говорю не про ролики, які щодня і щоночі крутять по ящику. Я про тизери, що пропонують глядачеві в кінотеатрі перед показом картини, на перегляд якої він прийшов. Саме таким чином я і дізнався про близьку прем'єру фільму «Прогулянка» (перед переглядом «Марсіянина»). Власне, для мене ролик став несподіванкою, адже я не завжди регулярно заходжу на один з улюблених сайтів (ага, саме той, де мій дорогий читач бачить цю замітку), щоб почитати всілякі новини. Ось і втратив рецензію мадемуазель Олени Стрельбицької, де розповідається про кіно. Тепер настала і моя черга написати кілька рядків після відвідування кінотеатру.

Рецензія на фільм «Прогулянка висотою»
Великий трюк мсье Филиппа Пети

8 жовтня 2015,  17:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно з 15 жовтня (а насправді вже у всіх кінотеатрах України (і зроблено це, мабуть, щоб глядачі розірвалися між прем'єрами цього тижня)) стартує показ фільму «Прогулянка висотою» Роберта Земекіса. Традиційно ми підготували для вас рецензію на цей фільм:

Вежі Всесвітнього торгового центру викликали у людей, які вперше побачили їх, різні емоції. 110 поверхів, які тягнуться вгору, ніби зникаючи в хмарах... Пройти повз і не здивуватися такій архітектурній споруді практично неможливо, особливо, коли ти – артист-канатоходець, який шукає щось таке, що дозволить йому здійснити переворот. Вони миттєво зуміли зачарувати Філіпа Петі, який вирішив пройтися по канату з даху однієї башти до іншої, незважаючи на те, що це було надзвичайно небезпечно і, до того ж, незаконно.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Прогулянка висотою». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Прогулянка висотою»

Deraiyh

21 липня 2020, 17:37

Фильм очень понравился, я тут
bit.ly/KinoFilmsUa

смотрел в HD

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Прогулянка висотою, фільм 2015
Українська прем'єра 15.10.2015
Жанри: біографія, драма, пригоди, трилер
США