Райан ДжонсонRian Johnson

50%
0
50%
0

Фільмографія

Ножі наголо (2019) ... режисер, продюсер, сценарист
LCD Soundsystem: Oh Baby (2018) ... режисер, монтажер
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... режисер, сценарист
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Imperial Technician
Кінь БоДжек (2014) ... Bryan
«Тисни на запис» на ТБ (2014) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...