Новини серіалів, в яких згадується Джин Смарт

19 лютого 2021,  20:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер детективного міні-серіалу «Мейр з Істтауна» (в минулому відомий як «Кобила Істтауна» через двозначність імені головної героїні), каст якого очолює володарка премій «Оскар» та «Еммі» Кейт Вінслет.

Читати далі...
11 лютого 2021,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO, який в минулому радував нас хітовими драматичними серіалами «Справжній детектив», «Велика маленька брехня» та «Відіграти назад», поділився кадрами свого наступного міні-серіалу «Кобила Істтауна» за участю лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Читати далі...
14 вересня 2019,  03:21 | Новини серіалів

У мережі з'явився повноцінний трейлер супергеройського серіалу «Хранителі», адаптації однойменної серії коміксів DC від американського телеканалу HBO, який подарував нам «Гру престолів» та «Світ Дикого Заходу».

Події серіалу будуть розвиватися в наш час, після подій графічного роману Алана Мура і Дейва Гіббонса, який у 2009 році успішно екранізував Зак Снайдер. В цьому альтернативному світі, де лінчувальники в масках знаходяться поза законом, все ще залишилися ті, хто бореться за справедливість. Як, наприклад, детектив Анджела Абар (Реджина Кінг), яка надягає маску, щоб ловити поганих хлопців і не наражати на небезпеку свою сім'ю. Допомагає їй в цьому небезпечному хрестовому поході проти зла агент ФБР Лорі Блейк (Джин Смарт), відома в коміксах як Шовковий Привид.

Трейлер розкриває, що «Хранителі» прибудуть на телеекрани 20 жовтня.

23 липня 2019,  20:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 3 сезону супергеройського серіалу Ноя Гоулі «Легіон» виходить на новий рівень божевілля (так, виявляється, йому ще є куди рости).

Готові до ще однієї заплутаної подорожі в минуле? Синопсис 6 серії говорить, що в ній Сід (Рейчел Келлер) буде рости в чужій країні, а промо-ролик показує, як її хапає Девід (Ден Стівенс) і вирішує переписати її історію. Далі ми потрапляємо в альтернативну реальність Мелані (Джин Смарт) і Олівера (Джемейн Клемент), які живуть наприкінці 19 століття і знаходять в лісі маленьку дівчинку. Вони беруть її до себе на виховання, і Мелані зазначає, що відчуває, ніби вони вже зустрічалися з нею раніше. Але ігри з часом не проходять даремно, і у кінці відео Девід просить у Сід вибачення та обіцяє все виправити.

Серія «Chapter 25» («Глава 25»), яку зняв режисер Джон Камерон, прибуде на телеекрани 30 липня за українським часом.

21 липня 2019,  01:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хтось повертається з Марса... На конвенції San Diego Comic-Con показали офіційний трейлер очікуваного антигеройського серіалу від HBO «Хранителі», заснованого на відомому графічному романі Алана Мура і Дейва Гіббонса.

Серіал «Хранителі» буде продовженням оригінального коміксу і покаже альтернативну версію сучасної Америки, в якій лінчувателі в масках опиняються поза законом через свої жорстокі методи. Проте деякі з них збираються разом з метою почати революцію, поки інші вирішують їх зупинити, щоб світ не загруз в хаосі. І в цей тривожний час з Марса на Землю повертається легендарний доктор Мангеттен.

Прем'єра «Хранителів», де зіграють Реджина Кінг, Джеремі Айронс, Дон Джонсон, Яхья Абдул-Матін II і Джин Смарт, відбудеться у жовтні.

9 травня 2019,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тік-так. Телеканал HBO і компанія DC представили дебютний тизер-трейлер свого нового антигеройського серіалу «Хранителі».

Серіал «Хранителі» буде сучасною адаптацією відомого графічного роману Алана Мура, який розповідає про групу лінчувателів в масках. Їх зіграють володарі премії «Оскар» Джеремі Айронс, Реджіна Кінг і Луїс Госсет мол., а також Дон Джонсон, Джин Смарт, Тім Блейк Нельсон і Яхья Абдул-Матін II.

На телеекрани «Хранителі» прибудуть восени.

31 травня 2018,  18:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний промо-ролик 10 серії 2 сезону серіалу від Marvel «Легіон», яка обіцяє «возз'єднання, руйнацію та гнів».

Ленні (Обрі Плаза) опиняється в пустелі і запитує у групи людей з сейфами на головах, які сидять навколо великої діри в землі, де знаходиться монастир. Сід (Рейчел Келлер) говорить, що хтось посадив монстра в голову Девіда (Ден Стівенс). Мелані (Джин Смарт) зазначає, що Девід божевільний. Сід засмоктує в ту саму дірку в землі, а Девід бере в руки дриль і вирішує помститися Оліверу (Джемейн Клемент).

Російськомовна прем'єра серії «Chapter 18» («Глава 18»), яка є передостанньою серією нинішнього сезону, відбудеться 6 червня.

24 травня 2018,  23:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Згідно з офіційним синопсисом, в 9 серії 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон» «внутрішні демони захоплять владу».

Промо-ролик показує, як Олівер (Джемейн Клемент) говорить Мелані (Джин Смарт), що між ними все змінилося, і на підтвердження цього Мелані наставляє на чоловіка пістолет. Тим часом Ленні (Обрі Плаза), отримавши нові очі, вирішує піти у відрив, щоб насолодитися новим життям і свободою. А Девід (Ден Стівенс) обіцяє, що боляче не буде, й вкладає в голову Кері (Білл Ірвін) певні зображення, що є частиною плану.

Прем'єра серії «Chapter 17» («Глава 17»), яку зняв Дана Гонсалес, відомий завдяки своїй операторській роботі над серіалом «Фарго», відбудеться 30 травня.

5 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», заснованого на коміксах Marvel, вийшов розширений промо-ролик, який показує, чого чекати від наступних серій.

Девід (Ден Стівенс) розповідає Сід (Рейчел Келлер) про своє видіння; Кері (Білл Ірвін) досліджує сферу, що викрала Девіда в кінці 1 сезону, і припускає, що це він сам її створив; Ленні (Обрі Плаза) говорить, що гряде кінець світу; у Керрі (Ембер Мідфандер) стирчить з грудей рука; Мелані (Джин Смарт) починає вибивати дріб зубами; Амал Фарук (Навід Негабан) отримує нове тіло; а вусаті жінки кажуть, що є 63% ймовірності того, що Девід їм брехав.

Прем'єра нової серії «Легіону», режисером якої є Ана Лілі Амірпур, відбудеться увечері 11 квітня на російськомовному каналі Fox Crime, що транслюють в Україні.

7 березня 2018,  01:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри компанія Marvel представила офіційний трейлер 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

В кінці попереднього сезону Девід Галлер (Ден Стівенс) опинився в полоні у загадкової сфери, але трейлер майбутніх серій показує, що з ним все добре, і що могутній мутант повернувся до своїх друзів. Сід (Рейчел Келлер) та Птономі (Джеремі Харріс) розпитують його про те, де він був, на що Девід відповідає, що він пам'ятає «дерева і... танці». Також трейлер представляє суперлиходія Амала Фарука (Навід Негабан), відомого як Король тіней, який інфікує людей своїм злом.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Легіон», де також повернуться Обрі Плаза, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін, Джин Смарт, Хаміш Лінклейтер та Джемейн Клемент, відбудеться 3 квітня.