Кейт УінслетKate Winslet

Кейт Уінслет / Kate Winslet
Повне ім'я: Кейт Элизабет Уинслет (Kate Elizabeth Winslet)
Народилася 5 жовтня 1975; Редінг, Беркшир, Англія, Великобританія
Зріст: 169 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Кейт Уінслет

Аватар 2 (2021) ... Ronal
Кобила Істтауна (2021) ... Mare Sheehan, продюсер (исполнительный продюсер)
Ammonite (2020) ... Mary Anning
Чёрный Красавец (2020) ... Black Beauty
Тихе серце (2019) ... Jennifer
Долина мумі-тролів (2019) ... Mrs. Fillyjonk
Ману (2019) ... Blanche
Пуговицы (2018) ... рассказчик
The Kodiak Queen (2018) ... актриса

Біографія Кейт Уінслет

Кейт Уінслет народилася 5 жовтня 1975 року в Рідінгу (Великобританія) у багатій родині відомих англійських акторів і на сцені з'явилася вже в 5 років. Все дитинство Кейт грала янголятка й тільки янголяток, у крайньому випадку – Діву Марію. Пізніше їй стали давати ролі найбільш серпанкових панянок в історичних фільмах. Ніякий інший типаж їй не йшов – тільки соромлива старомодна скромниця. Навіть у недавньому життєписі маркіза де Сада їй знайшли таку роль!

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кейт Уінслет. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кейт Уінслет

Написати коментар...
Написати коментар...