Новини, в яких згадується Дуа Ліпа

20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
28 вересня 2023,  14:50 | Кастінг

Режисеру Меттью Вону так сподобалося працювати з Семюелом Л. Джексоном та Софією Бутеллою під час зйомок екшену «Кінгсман: Таємна служба», що він запросив їх у свій новий фільм про шпигунів «Аргайл» за участю Супермена.

Читати далі...
29 травня 2023,  19:20 | Кастінг

Зірки супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» Джон Сіна, він же Миротворець, та Марго Роббі, вона ж Харлі Квінн, незабаром возз'єднаються на великому екрані у сатиричній комедії «Барбі».

Читати далі...
28 травня 2023,  03:48 | Новини фільмів

Офіційний трейлер комедійної стрічки Грети Гервіг «Барбі» з номінантами на премію «Оскар» Марго Роббі і Раяном Ґослінгом у головних ролях (вони втілюють тут легендарних Барбі та Кена) розкриває деталі про свій захоплюючий сюжет.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
4 лютого 2019,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел», показаний під час американського Супербоула, обіцяє глядачам видовище року на великому екрані.

Екранізація однойменної манги «Аліта: Бойовий ангел», сценаристом і продюсером якої виступає творець «Аватара» Джеймс Кемерон, представить нову героїню, яка змінить свій світ. Поламаного кіборга Аліту (Роза Салазар) знаходить на звалищі доктор Ідо (Крістоф Вальц) і повертає її до життя. Дівчина втратила пам'ять, але незабаром вона виявляє, що володіє цілим набором бойових навичок і очолює революцію в своєму футуристичному світі.

Минулого місяця британська співачка Дуа Ліпа представила кліп на свою нову пісню «Swan Song», який увійде до саудтреку фільму «Аліта: Бойовий ангел». В українських кінотеатрах його можна буде побачити з 14 лютого.

24 січня 2019,  20:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома британська співачка Дуа Ліпа поділилася сьогодні офіційним кліпом на свою нову пісню «Swan Song», який був знятий у дусі фантастичного бойовика «Аліта: Бойовий ангел».

Читати далі...
1 лютого 2018,  18:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не варто квапити Наталі Портман, повідомляє новий промо-ролик майбутнього випуску шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». І це трохи заважає його акторам Кенану Томпсону та Піту Девідсону.

Для володарки премії «Оскар» це буде другий раз в якості ведучої SNL — вперше вона очолила шоу в березні 2006 року, тобто майже 12 років тому. Ви теж чекаєте на її повернення?

Музичним гостем програми стане англійська співачка Дуа Ліпа.

Портман з'явиться на шоу напередодні виходу свого фантастичного трилеру «Анігіляція», чия прем'єра відбудеться 22 лютого.