14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гнів людський»
Кривава помста Джейсона Стейтема за рецептом Гая Річі
12 травня 2021,  19:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці лютих дев'яностих Гай Річі, який з тих пір став культовим режисером нашого часу, і Джейсон Стейтем, який зараз є зіркою жанру екшен світового масштабу, увірвалися до світу кіно разом, і їхні перші спільні кримінальні картини «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш» практично моментально стали класикою бандитського жанру. У 2005 вони знову зустрілися на знімальному майданчику і зняли «Револьвер» (який виявився набагато менш популярним), і ось, невпинно підкоряючи протягом останніх 16 років Голлівуд та домігшись там успіху, Річі та Стейтем нарешті вирішили возз'єднатися знову, щоб вразити своїх шанувальників чимось незвичайним – драматичним екшен-трилером «Гнів людський», який мало схожий на їхні перші шедеври.

Читати далі...
15 квітня 2021,  15:20 | Статті

Цієї весни Гай Річі "приймається за старе" – готує прем'єру свого нового трилера з Джейсоном Стейтемом в головній ролі. «Гнів людський» розповідає історію загадкового європейського джентльмена, який під ім'ям "Хілл" влаштовується на роботу в інкасаторську контору "Fortico". Компанія перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса і періодично страждає від нападів. Але одне угрупування виділяється серед інших своєю злагодженістю, підготовкою і жорстокістю. Хілл має намір дізнатися, що насправді відбувається в цій великій грі, де ставки дуже високі і на те у героя є свої причини. Заради досягнення мети – він готовий перевернути все місто, яке неминуче пізнає гнів людський.

Ми зібрали найцікавіші факти про майбутню гучну прем'єру, яка зовсім скоро з'явиться на великих екранах.

Читати далі...
29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
13 жовтня 2017,  20:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри детективного трилера «Мисливець за розумом» від продюсерів Девіда Фінчера та Шарліз Терон з'явився його новий трейлер. У ньому Джонатан Грофф та Холт МакКеллані втілюють агентів спеціального відділу ФБР Холдена Форда і Білла Тенча, які досліджують спосіб мислення серійних вбивць. Разом вони відправляються в зловісну слідчу одіссею, щоб знайти жорстокі відповіді на питання про те, як все ж таки мислять маніяки.

З 13 жовтня всі серії 1 сезону «Мисливця за розумом» доступні до перегляду на Netflix.

3 серпня 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер детективного серіалу «Мисливець за розумом», творцем якого є Девід Фінчер. Його головний героєм є агент ФБР Холден Форд, якого втілює зірка «У пошуку» та «Лузерів» Джонатан Грофф. Разом з колегами з елітного відділу він займається вивченням та вистежуванням серійних вбивць і ґвалтівників, використовуючи новаторські для свого часу методи й навчаючи їх поліцейських по всій країні.

Прем'єра серіалу, де також грають Голт МакКелланіБійцівський клуб») і Анна ТорвМежа»), відбудеться 13 жовтня.