Новини, в яких згадується Джессіка Біл

20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
19 травня 2018,  14:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора був представлений перший трейлер історичної драми про війну в Іраку «Шок і трепет», яку зняв номінант на премію «Оскар» Роб Райнер.

«Шок і трепет» розповість про журналістів Воррена Стробеля (Джеймс Марсден) і Джонатана Ландау (Вуді Гаррельсон), які пишуть про заплановане вторгнення Джорджа Буша до Іраку в 2003 році, але дізнаються про таємні розмови в Пентагоні і починають скептично ставитися до заяв про те, що Саддам Хусейн має «зброю масового знищення».

Також у фільмі знялися Джессіка Біл, Мілла Йовович і Томмі Лі Джонс.

Світова прем'єра «Шоку і трепету» відбулася минулої осені на кінофестивалі в Цюріху. У світовий прокат картина виходить в липні.

3 травня 2018,  14:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал USA Network представив інтригуючий перший тизер 2 сезону детективної драми «Грішниця» з Джессікою Біл та Біллом Пуллманом в головних ролях.

Дебютний сезон «Грішниці» розповідав історію молодої матері Кори Танетті (Біл), яка по-звірячому вбила незнайомого їй чоловіка без видимої на те причини. У нових серіях детектив Гаррі Емброуз (Пуллман), який розслідував злочин Кори, повернеться назад в своє провінційне містечко, щоб розкрити ще один страшний злочин — 11-річний хлопчик убив своїх батьків без видимого мотиву. Розслідування затягує Емброуза в приховану темряву його рідного міста, жителі якого не зупиняться ні перед чим, щоб захистити свої секрети.

Тизер 2 сезону показує покинуту на туманній дорозі поруч з лісом машину з відкритими дверима та увімкненими фарами. Вам теж це трохи нагадало «Твін Пікс»?

Серіал «Грішниця», номінований на 2 премії «Золотий глобус», повернеться на екрани цього літа.

10 січня 2018,  16:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Співак і актор Джастін Тімберлейк приєднався до кампанії Time's Up, покликаної боротися з сексуальними домаганнями.

Читати далі...
24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
31 березня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році рятувати галактику або всесвіт на великому екрані будуть не тільки «Вартові Галактики 2» та «Валеріан», а й мавпячий принц Спарк в мультфільмі зі скромною локалізованою назвою «Спарк. Герой всесвіту». Він має захистити свою расу і звільнити свою королівську сім'ю, яка опинилася в руках злобного Зонга, а він на дозвіллі любить руйнувати планети, як Дарт Вейдер.

В українські кінотеатри мультфільм, який в оригіналі озвучили Патрік Стюарт, Сьюзен Сарандон, Джессіка Біл та Хіларі Суонк, прибуде 1 червня.

23 листопада 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс поділилася в Твіттері першим трейлером своєї нової драми «Книга любові», якою вона «дуже пишається». У фільмі вона втілила бездомну дівчинку-тінейджера, яка разом з нещодавно овдовілим архітектором у втіленні Джейсона Судейкіса будує пліт, щоб перетнути Атлантичний океан.

Дружину головного героя зіграла Джессіка Біл, а її чоловік Джастін Тімберлейк виступив композитором кінокартини.