Гільєрмо дель ТороGuillermo del Toro

Гільєрмо дель Торо / Guillermo del Toro
Народився 9 жовтня 1964; Гвадалахара, Мексика
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Гільєрма дель Торо

Піноккіо (2021) ... режисер, продюсер, сценарист
Відьми (2020) ... продюсер
Карнівал Роу (2019) ... сценарист
Страшні історії для розповіді у темряві (2019) ... продюсер, сценарист
Wizards (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
3Below: Tales of Arcadia (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю Гільєрма дель Торо

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гільєрма дель Торо. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гільєрма дель Торо

Написати коментар...
Написати коментар...