Новини, в яких згадується Норман Рідус

18 серпня 2023,  07:01 | Новини серіалів

Канал AMC поділився двома свіжими постерами свого нового серіалу «Ходячі мерці: Деріл Діксон», який буде спін-офом/продовженням культових «Ходячих мерців». Головну роль у ньому зіграє відомий американський актор Норман Рідус.

Читати далі...
15 вересня 2020,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC прийняв рішення, що 11 сезон популярного серіалу про зомбі-апокаліпсис «Ходячі мерці» стане для нього фінальним. Але, на щастя, в ньому буде найбільша кількість серій в порівнянні з попередніми сезонами.

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
3 серпня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Дерілом, Керол, Мішонн, Ніганом та жахливими зомбі? Тоді дивіться розширений трейлер 10 сезону хітового серіалу «Ходячі мерці», який показали в липні на конвенції Comic-Con.

У нових серіях на наших героїв чекає зовсім інша війна з Шептунами та їхньою предводителькою Альфою (Саманта Мортон), яку можна побачити в трейлері. Також нам показують, як Деріл (Норман Рідус) стикається віч-на-віч з Ніганом (Джеффрі Дін Морган), Мішонн (Данай Гуріра) і Росіта (Крістіан Серратос) відважно борються із зомбі, Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл мріють просто сісти на байк і втекти подалі на захід, Мішонн цілується з Єзекіїлем (Харі Пейтон) і... бере в руки битку Нігана Люсіль. А ви до цього готові?

Прем'єра 10 сезону «Ходячих мерців» відбудеться восени, 6 жовтня.

21 липня 2018,  03:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 9 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці» обіцяє багато драми, багато екшену за участю зомбі і багато нових персонажів.

Читати далі...
4 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Ніган (Джеффрі Дін Морган) повертається до Спасителів і планує вирішальний наступ на Хіллтоп; Аарон (Росс Маркванд) продовжує шукати союзників; Деріл (Норман Рідус) та Росіта (Крістіан Серратос) вирішують діяти і протистоять старому другові.

Серія «Worth» («Цінність») вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

27 березня 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 8 сезону «Ходячі мерці» залишилося всього три серії, і промо-ролик 14 серії показує, що кульмінація вже близько.

Синопсис повідомляє, що бранець Звалища робить відкриття; Керол (Мелісса МакБрайд) шукає когось в найближчому лісі; Рік (Ендрю Лінкольн) і Морган (Ленні Джеймс) опиняються в оточенні незнайомців — зомбі, з якими вони круто б'ються пліч-о-пліч в даному промо-ролику. Тим часом Росіта (Крістіан Серратос) й Деріл (Норман Рідус) шпигують за Святилищем і дізнаються, що Юджин (Джош Макдермітт) робить кулі для Рятівників. А в кінці відео показує, як Джедіс (Полліанна Макінтош), озброївшись битою Люсіль, тягне кудись Нігана (Джеффрі Дін Морган). Чи зможе лиходій пережити цей день?

Серія «Still Gotta Mean Something» («Все ще має щось означати») вийде на екрани 2 квітня за українським часом. Не хвилюйтеся, «Ходячі мерці» вже продовжені на 9 сезон.

6 березня 2018,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рядах александрійців назріває серйозний конфлікт в 11 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Прямуючи в Хіллтоп, Деріл (Норман Рідус) заводить людей в небезпечне болото, яке кишить зомбі; Тара (Аланна Мастерсон) категорично проти цього шляху і вирішує помститися перекинчику Двайту (Остін Амеліо), наставивши на нього пістолет; а віра Гебріела (Сет Гілліам) проходить серйозне випробування. У промо-ролику також з'являються зла Меггі (Лорен Кохен) та підступний Ніган (Джеффрі Дін Морган).

Серія «Dead or Alive Or» («Живими або мертвими або») вийде на екрани 12 березня за українським часом.

6 лютого 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився трейлером майбутніх серій 8 сезону популярного постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці».

Карл (Чендлер Ріггз) намагається переконати батька, що він знову може стати тією людиною, яка чинить правильно, але Рік (Ендрю Лінкольн) в цьому не впевнений. Ніган (Джеффрі Дін Морган) хоче знайти втікачів, а Деріл (Норман Рідус) приводить людей до Меггі (Лорен Кохен) і Керол (Мелісса МакБрайд) й каже, що якщо вони будуть разом, то стануть найгіршим кошмаром для Нігана.

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.

18 грудня 2017,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом 9 серії 8 сезону популярного серіалу «Ходячі мерці», на яку доведеться чекати більше двох місяців.

Назва серії поки не повідомляється, як і її синопсис, але відео показує серйозно налаштованих Ріка (Ендрю Лінкольн) і Меггі (Лорен Коен), Мішон (Данай Гуріра), яка б'ється з зомбі, і Керол (Мелісса МакБрайд), яка стріляє, також тут декілька разів з'являються Єзекіїль (Харі Пейтон) і Ніган (Джеффрі Дін Морган), а Деріл (Норман Рідус) говорить, що «разом ми станемо їх найстрашнішим кошмаром».

«Ходячі мерці» повернуться 26 лютого за українським часом.

14 листопада 2017,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці» нас відправлять в гості до Нігана (Джеффрі Дін Морган).

Після драматичних подій минулого серії ми дізнаємося, як там поживають Ніган і отець Гебріел (Сет Гілліам), які опинилися у пастці в трейлері, оточені зомбі. Рік (Ендрю Лінкольн) та Деріл (Норман Рідус) знаходять ящик вибухівки, і Деріл каже, що вони «повинні перемогти». Також ми отримаємо пильний погляд на життя Спасителій крізь знайомі очі. І повідомляється, що перша сцена даної серії буде флешбеком, який заповнить пробіл між фіналом 7 і прем'єрою 8 сезону.

Серія «The Big Scary U» («Великий страшний ти»), яка триватиме 73 хвилини, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

6 листопада 2017,  12:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мирні часи залишилися далеко позаду, повідомляє промо-ролик 4 серії 8 сезону «Ходячі мерці».

У цій серії нова зброя в арсеналі Спасителів виявляється гігантською перешкодою, поки триває боротьба між силами Ріка (Ендрю Лінкольн) й силами Спасителів. Деріл (Норман Рідус) тут відстрілюється, їдучи на своє мотоциклі, а Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд) на останніх кадрах піднімає руки вгору та ймовірно потрапляє в полон.

Серія «Some Guy» («Якийсь хлопець») вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

1 листопада 2017,  03:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал AMC поділився промо-роликом до 3 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці», де йде війна між тими, хто вижив.

Опис серії говорить, що конфлікт зі Спасителями призводить до непередбачених наслідків для Хіллтопа, Королівства та Олександрії, а мораль виявляється досить складною у воєнний час. Відео показує Деріла (Норман Рідус) і Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд), які відстрілюються від ворогів, Єзекіїля (Харі Пейтон), який здається, і Моралеса (Хуан Гебріел Парейа), який раптово повернувся в минулій серії й тепер цілиться в Ріка (Ендрю Лінкольн).

Серія «Monsters» («Монстри») вийде на екрани 6 листопада за українським часом.

23 жовтня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ходячі мерці» нарешті повернулися, і їх новий промо-ролик показує, чого чекати від 8 сезону далі.

У ньому Рік (Ендрю Лінкольн) та Деріл (Норман Рідус) розходяться в різні сторони і возз'єднуються знову, король Єзекіїль (Харі Пейтон) заявляє, що за першою перемогою будет друга й третя, і каже Керол (Мелісса МакБрайд), що не збирається нікого втратити, а в кінці з'являється Ніган (Джеффрі Дін Морган), який також планує виграти в цій війні.

Друга серія 8 сезону «The Dammed» («Прокляті») вийде на екрани 30 жовтня за українським часом.