Джеффрі Дін МорганJeffrey Dean Morgan

Джеффрі Дін Морган / Jeffrey Dean Morgan
Народився 22 квітня 1966; Сіетл, Вашингтон, США
Зріст: 188 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джеффрі Діна Моргана

Ремпейдж (2018) ... Harvey Russell
Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості (2016) ... Thomas Wayne
The Adventures of Beatle (2015) ... Bruce
Швидкість: Автобус 657 (2015) ... Luke Vaughn
Пустеля (2015) ... Sam
Розрада (2015) ... Agent Joe Merriwether
Таємне життя Мерилін Монро (2015) ... Joe DiMaggio
Повстання Техасу (2015) ... «Deaf» Smith
Екстант (2014) ... JD Richter
Порятунок (2014) ... Henry Delarue

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джеффрі Діна Моргана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джеффрі Діна Моргана

Настя Женина

19 березня 2014, 19:09

Русскоязычный фэн-сайт: http://www.jeffreydeanmorgan.ru
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...