Ендрю ЛінкольнAndrew Lincoln

Ендрю Лінкольн / Andrew Lincoln
Народився 14 вересня 1973; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Ендрю Лінкольна

День червоних носів (2017) ... Mark
The Walking Dead: The Journey So Far (2016) ... актор
Пізніше шоу з Стівеном Колбером (2015) ... CNN's 'The Last GOP Debates of 2015' Ad
Бійтеся ходячих мерців (2015) ... Rick Grimes
How Sherlock Changed the World (2013) ... рассказчик
Ходячі мерці (2010) ... Rick Grimes
Створення серіалу «Ходячі мерці» (2010) ... Rick Grimes
Ми хочемо сексу (2010) ... Mr. Clarke
Ответный удар (2010) ... Hugh Collinson
Серцеїд (2010) ... Jonathan

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ендрю Лінкольна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ендрю Лінкольна

Написати коментар...
Написати коментар...