Ава ДюВернейAva DuVernay

Ава ДюВерней / Ava DuVernay
Повне ім'я: Ava Marie DuVernay
Народилася 24 серпня 1972
100%
1
0%
0

Фільмографія Ави ДюВерней

Коли вони нас побачать (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Червона лінія (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Складки часу (2018) ... режисер
Jay Z: Family Feud ft. Beyoncé (2018) ... режисер, продюсер, сценарист
Ульотні дівчатка (2017) ... Ava DuVernay
Тринадцята (2016) ... режисер
Відео з участю Ави ДюВерней

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ави ДюВерней. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ави ДюВерней

Написати коментар...
Написати коментар...