Новини, в яких згадується Джанет МакТир

14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
5 березня 2020,  20:21 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував сьогодні досить похмурий і жорстокий офіційний трейлер 3 сезону своєї кримінальної драми «Озарк».

У нових серіях сім'я Бірдів повертається в бізнес і ставить на кін усе, що в них є, включаючи свій шлюб. Поки навколо їхнього нового казино «The Missouri Belle» загострюється ситуація, Марті (Джейсон Бейтман) та Венді (Лора Лінні) намагаються убезпечити свою родину, що стає все складнішим зі збільшенням успіху їхньої імперії з відмивання грошей. У трейлері ми бачимо, що бізнес все сильніше позначається на шлюбі головних героїв, і вони вирішують піти до сімейного психолога, ось тільки незрозуміло, це буде до чи після того, як Венді візьме до рук пістолет...

Трейлер також підтверджує повернення юриста Гелен Пірс у втіленні Джанет МакТір. Прем'єра 3 сезону серіалу «Озарк» відбудеться 27 березня.

19 жовтня 2019,  15:40 | Новини серіалів

«Чому ми намагаємося зовні робити вигляд, що у нас все нормально, тоді як всередині відбувається ядерний вибух»? Головна героїня драматичного серіалу «Співчуваю вашій втраті» продовжує боротися з душевним болем в трейлері 2 сезону.

Серіал «Співчуваю вашій втраті» розповідає про молоду вдову Лі Шоу, яку втілює зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Елізабет Олсен. У трейлері вона повідомляє, що з дня смерті її чоловіка Метта (Мамуду Аті) пройшло 6 місяців, і просить свою маму Емі (Джанет МакТір), щоб вона обрізала 3 дюйма її волосся, горюючого волосся, які відросли за цей час. Її відносини з сестрою Джулс (Келлі Марі Трен) доходять до точки кипіння, а брат Метта Денні (Джован Адепо) більше не бажає її бачити, але Лі не перестає намагатися налагодити з ними зв'язок. З ними і зі своїм покійним чоловіком, за яким шалено сумує.

Прем'єра 2 сезону «Співчуваю вашій втраті» відбулася 1 жовтня.

3 вересня 2018,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Війни нескінченності» Елізабет Олсен намагається пережити смерть чоловіка в емоційному трейлері драматичного серіалу «Співчуваю вашій втраті».

Молода вдова Лі Шоу (Олсен) старається знайти в собі сили, щоб зібрати своє життя докупи після раптової смерті свого чоловіка Метта (Мамуду Аті). Ця подія змінює не тільки її життя, а і її відносини з оточуючими. І незабаром Лі відкриває, що вона багато чого не знала про свого чоловіка.

Разом з Олсен в цій драмі зіграють Келлі Марі ТренЗоряні війни: Останні джедаї») та Джанет МакТірДжессіка Джонс»).

Прем'єра серіалу «Співчуваю вашій втраті» відбудеться 18 вересня.

30 липня 2018,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми є відображенням нашого вибору.»

Стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону кримінальної драми «Озарк», де звучить крутий кавер пісні Девіда Боуї «The Man Who Sold the World».

У нових серіях «Озарка» кримінальний синдикат відправляє свого нещадного юриста Хелен Пірс (Джанет МакТір з «Джессіки Джонс») в місто, щоб всі розворушити, коли сім'я Бірдів нарешті влаштувалася. Марті (Джейсон Бейтман) і Венді (Лора Лінні) намагаються збалансувати свої сімейні інтереси на тлі загострення небезпек і починають сумніватися в тому, чи відрізняються вони від тих людей, від яких так відчайдушно намагалися втекти.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Озарк» відбудеться через місяць, 31 серпня.

11 березня 2018,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Описи серій 2 сезону фантастичного серіалу «Джессіка Джонс» розкривають, чого чекати від нових пригод колишньої супергероїні, яка працює у Нью-Йорку приватним детективом.

Читати далі...
7 лютого 2018,  21:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри 2 сезону супергеройського нео-нуару «Джессіка Джонс» компанія Netflix поділилася його новим трейлером.

Нові серії відправлять Джессіку (Крістен Ріттер) розгадувати таємниці свого минулого. Не без допомоги вірних друзів Тріш (Рейчел Тейлор) і Малкольма (Іка Дервілл) героїня Пекельної кухні спробує врятувати свій бізнес і дізнатися, звідки у неї з'явилися надздібності. Вона зустрічає загадкову жінку (Джанет МакТір), пов'язану з секретною організацією, яка повідомляє, що подібні експерименти були проведені не тільки над Джессікою, а й над багатьма іншими людьми. І один з них, опинившись в її районі, залишає після себе багато трупів.

Прем'єра 2 сезону «Джесіки Джонс», де також повернеться Кілгрейв (Девід Теннант), відбудеться 8 березня.