Кіллгрейв повернеться в 2 сезоні «Джесіки Джонс»

15 серпня 2017,  19:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Теннант був помічений на зйомках 2 сезону «Джесіки Джонс».

Невже Джессіка Джонс (Крістен Ріттер) знову зіткнеться віч-на-віч з підступним Кіллгрейвом, зустрівши свій сумний кінець у фіналі 1 сезону?

Marvel не розкриває деталі повернення суперзлодія Кіллгрейва в серіал «Джессіка Джонс», зате сайт EW поділився ексклюзивним знімком з Теннантом і Ріттер, зробленим за лаштунками 2 сезону.

Кіллгрейв, відомий також як Пурпурна людина, що володіє здатністю підкоряти людську волю і змушувати людей робити все, що він забажає. Деякий час Джессіка, в яку він був шалено закоханий, була під його впливом і за його наказом здійснювала жахливі речі, включаючи вбивство, але в один прекрасний день змогла звільнитися з-під його чар і стала приватним детективом, який заливає свій посттравматичний синдром алкоголем. А в 1 сезоні дівчина взагалі отримала шанс поквитатися з ним раз і, як нам здавалося, назавжди.

Швидше за все, Кіллгрейв буде з'являтися у флешбеках, які якимось чином пов'язані з сюжетом 2 сезону.

Навесні 2016 року Теннант відвідав штаб-квартиру Marvel, де відповів на запитання шанувальників (див. відео нижче). Коли у нього запитали, чи повернеться Кіллгрейв у вигляді флешбеків або галюцинацій Джесіки, актор відповів, що не знає, але якщо б знав і розповів, то його б вбили.

Разом з Ріттер і Теннантом у наступних серіях «Джесіки Джонс» повернуться Рейчел Тейлор і Ейка Дарвілл.

Компанію їм складуть номінантка на премію «Оскар» Джанет Мактір, а також Леа ГібсонСотня», «Я — зомбі») і Дж.Р. РамірезСтріла», «Влада в нічному місті»).

Більше фотографій зі знімального майданчика ви знайдете в нашій галереї. Обережно, можливі спойлери.

Прем'єра 2 сезону «Джесіки Джонс» відбудеться на початку 2018 року. Раніше цю супергероїню можна буде побачити в «Захисниках», які виходять вже в цю п'ятницю, 18 серпня.

4092 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: