Віола ДевісViola Davis

Віола Девіс / Viola Davis
Народилася 11 серпня 1965; Сент-Метьюз, Південна Кароліна, США
Зріст: 165 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Віоли Девіс

Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Amanda Waller
«Black Bottom» Ма Рейні (2020) ... Ma Rainey
A Touch of Sugar (2019) ... рассказчик
Нульовий загін (2019) ... Miss Rayleen
Вдови (2018) ... Veronica
The Last Defense (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Emanuel (2018) ... продюсер
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актриса
Загін самогубців (2016) ... Amanda Waller
The Brink (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віоли Девіс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віоли Девіс

Написати коментар...
Написати коментар...