Новини фільмів, в яких згадується Олексій Потапенко

12 березня 2021,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У заключній частині хітової комедійної трилогії «Скажене весілля» в життя отця Євлампія, якого знову зіграє репер Потап, повернеться його давнє кохання в особі сестри Капіталіни, яку втілює екс-учасниця гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер.

Читати далі...
23 лютого 2021,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, яке ж скажене весілля без Олега Винника! Відомий український співак нагадує нам в новому промо-ролику, що вже в цей четвер, 25 лютого, на великі екрани виходить вибухова комедія «Скажене весілля 3».

Читати далі...
1 лютого 2021,  11:38 | Новини фільмів

З'явився перший трейлер зоряної української комедії «Скажене весілля 3», яка вийде в український кінотеатральний прокат 25 лютого, і є фінальною частиною легендарної франшизи.

Читати далі...
26 січня 2021,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто сумував за скаженими весіллям сімейки Середюків! Українська комедія «Скажене весілля 3», яку зняв Любомир Левицький, увірветься в кінотеатри рівно за місяць 25 лютого.

Читати далі...
18 жовтня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок очікуваної комедії «Скажене весілля 3» було розкрито, що в ній з'явиться відома українська співачка і актриса Надія Мейхер. І у нас вже є перший погляд на її несподівану героїню.

Читати далі...
14 серпня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер комедії «Скажене весілля 3» Юрій Горбунов поділився новими фотографіями зі зйомок, які розкривають, що в ній також повернеться Потап.

Читати далі...
23 жовтня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Василь Середюк не готовий до ще одного божевільного весілля в першому офіційному трейлері української комедії «Шалене весілля 2».

Читати далі...
19 липня 2019,  18:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожному весіллю потрібен харизматичний тамада, нагадує нам свіжий тизер української комедії «Скажене весілля 2», яку знімає режисер Влад Дикий.

Заслужений артист України Юрій Горбунов знову зіграє тамаду Назарія Запухляка в продовження хітової комедії «Скажене весілля», що вийшла на екрани в минулому році. У своєму персональному тизері сиквела Назарій читає смішний тост для молодих і дивується, що його чекає ще одне скажене весілля.

Дивіться також третій тизер фільму «Скажене весілля 2», в якому Потап і Позитив грають отця Євлампія і хориста Кіндрата. У кіно з 25 грудня.

18 липня 2019,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отець Євлампій (Потап) повертається в сиквелі «Скаженого весілля», і тепер асистувати йому буде хорист Кіндрат, роль якого виконає співак Олексій Завгородній, він же Позитив.

Українська комедія Влада Дикого «Скажене весілля 2» обіцяє потрясти директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський) весіллям ще однієї доньки. Звичайно, така подія не обійдеться без представників духовенства Євлампія і Кіндрата, які стають шокованими і щасливими від новини про чергове весілля. Адже це значно веселіше, аніж святити машини.

Дивіться також другий тизер комедії «Скажене весілля 2», який показує повернення не менш веселого сусіда Тараса (Олександр Кобзар). Прем'єра фільму відбудеться 25 грудня.

15 липня 2019,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веселощі тривають! Сьогодні був представлений перший тизер української комедії «Скажене весілля 2» з Назаром Задніпровським у головній ролі.

Події продовження хітового фільму «Скажене весілля» розвиватимуться через рік після подій першої частини. Глядачів чекає ще один сюрприз, ще одна дочка і ще одне скажене весілля за участю улюблених героїв. Синопсис сиквела обіцяє погоню, нового зятя, повернення Назарія Запухляка (Юрій Горбунов), отця Євлампія (Потап), зіркового каста, а також багато скажених пригод і ще більше якісного українського гумору.

Прем'єра комедії «Скажене весілля 2», над якою працює режисер першого фільму Влад Дикий, відбудеться наприкінці року, 25 грудня.

16 квітня 2019,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до продовження одного божевільного весілля? Сиквел хітової української комедії «Скажене весілля» прибуде в кінотеатри наприкінці 2019 року.

Читати далі...
2 жовтня 2018,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скажений ведучий Юрій Горбунов грає скаженого тамаду з вусами і в перуці Назарія Запухляка в українській комедії «Скажене весілля».

В картині Влада Дикого Запухляк буде вести весілля української дівчини з провінції Каті (Поліна Василина) і кардіохірурга з Франції Франсуа (Джиммі Воха-Воха). От тільки батько Каті Василь (Назар Задніпровський) виступає проти їх шлюбу і вирішує зірвати весілля дочки. Але коли на шляху стоїть справжнє кохання, у упереджень батька не залишається і шансу.

Дивіться також промо-ролик фільму «Скажене весілля» з Потапом і Монатіком в рясах. У кіно з 4 жовтня.

Квитки на сеанси «Скажене весілля» ви знайдете в нашій афіші.

27 вересня 2018,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Потап і Монатік показуються в образах отця Євлампія та диякона Пилипона і обіцяють розкрити секрет кадила в новому веселому промо-ролику української комедії «Скажене весілля».

Фільм Влада Дикого розповість про директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка (Назар Задніпровський), який дізнається, що його дочка Катя (Поліна Василина) збирається заміж за французького лікаря. Василь вже встиг похвалитися всім в районі своїм майбутнім європейським зятем, як раптом виявляється, що кардіохірург Франсуа (Джиммі Воха-Воха) — афрофранцуз. Василь вирішує перешкодити весіллю дочки, але на його шляху стає справжнє кохання.

Дивіться також другий трейлер комедії «Скажене весілля». У кіно з 4 жовтня.

17 вересня 2018,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий трейлер української комедії «Скажене весілля», де звучить нова пісня Потапа і Олега Винника «Найкращий день», яка була представлена на минулому тижні.

Директор районного краєзнавчого музею Василь Середюк (Назар Задніпровський), відправляючи доньку Катю (Поліна Василина) до Франції на навчання, не очікував такого повороту — місяць тому вона повідомила, що виходить заміж за французького лікаря — кардіохірурга Франсуа (Джиммі Воха-Воха). «Середюки — європейська родина!» — це гасло особисто від Василя почув у районі кожен. Яке ж було його здивування, коли він побачив, що омріяний європейський зять — афрофранцуз. Організувати весілля так, щоб воно не відбулося, здається прекрасною ідеєю. Але коли на заваді стоїть справжнє кохання — невідомо, чи вдасться такий план реалізувати.

Заслужений артист України Юрій Горбунов втілює в цьому фільмі колоритного тамаду Назарія Запухляка, а Винник грає самого себе.

Українська прем'єра «Скаженого весілля» відбудеться 4 жовтня.