Прибув офіційний трейлер комедії «Шалене весілля 2» з Назаром Задніпровським

23 жовтня 2019,  16:13 | Новини фільмів

Василь Середюк не готовий до ще одного божевільного весілля в першому офіційному трейлері української комедії «Шалене весілля 2».

Офіційний синопсис сиквела хітової комедії «Шалене весілля», яка вийшла на екрани рік тому, говорить:

Події нового фільму відбуваються через рік після «Шаленого весілля». Ще один сюрприз, ще одна дочка та ще одне шалене весілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору!

Тим не менш трейлер тримає інтригу, не показуючи ані другу дочку Василя Середюка (Назар Задніпровський), ані її нареченого, але сусід Тарас (Олександр Кобзар) відзначає на початку відео, що «новий зять Середюків для нас це світло в кінці тунелю». Цікаво, що ж він має на увазі.

Разом з ними у фільмі повернуться Юрій Горбунов (Назарій Запухляк), Леся Самаєва (Галина), Поліна Василина (Катя), Джиммі Воа (Франсуа), Віра Кобзар (Оксана), Інна Приходько (Ольга) і Арам Арзуманян (Ашот).

До духовенства в особах отця Євлампія (Олексій Потапенко) і диякона Пилипона (Дмитро Монатік) у сиквелі приєднається хорист Кіндрат (Олексій Завгородній). А також доля знову занесе в смт Яблунівка відомого співака Олега Винника.

В кінотеатри України комедія «Шалене весілля 2», режисером якої виступає Влад Дикий, увірветься 25 грудня.

2716 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: