Скажене весілля 2 (2019)Crazy Wedding 2

Трейлер Скажене весілля 2
100%
5
0%
0

Прем'єра в Україні 25 грудня 2019

«Що? Знову?!»

Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». ЩЕ один сюрприз, ЩЕ одна донька та ЩЕ одне скажене весілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору!

Жанр: комедія
Країна: Україна
Світова прем'єра: 25 грудня 2019

Відео матеріали «Скажене весілля 2»

Рецензія на фільм «Скажене весілля 2»
Найкраща українська комедія 2019 року

25 грудня 2019,  02:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році родина Василя Середюка з смт Яблунівка, між іншим дуже шанованого директора краєзнавчого музею, пережила величезне потрясіння – весілля молодшої дочки, чий наречений спершу на припав тестю до душі. Але, на щастя, все закінчилося хепі-ендом, і тепер Василь з радістю приймає в своєму будинку дочку Катю та улюбленого зятя Франсуа. Як раптом їхню сімейну ідилію порушує повернення старшої дочки Наталки, яка теж привезла з собою нареченого. І Василь знову хапається за серце...

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Скажене весілля 2». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Скажене весілля 2»

Zanevska

20 вересня 2021, 10:16

Да такие приключения на свадьбу можно посоветовать каждому. Но у нас все будет намного скромнее. Сейчас для меня главное организовать все на уровне и найти себе красивое свадебное платье. В instagram подсказали сообщество @salon_wedding_dress где можно взять в аренду красивые. На выходных свяжусь с ними и уточню цену и условия.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Скажене весілля 2, фільм 2019
Українська прем'єра 25.12.2019
Жанри: комедія
Україна