Новини, в яких згадується Рейчел Блум

19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер пригодницького мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» розкриває, що в його дубляжі візьмуть участь відомі актори та телеведучі Олена Кравець та Олександр Педан.

Читати далі...
19 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» з парочкою дуже незвичайних, але надзвичайно милих головних героїв повідомляє, що його прем'єра в кінотеатрах відбудеться в лютому 2021 року.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Тролі 2: Світове турне»
Божевільний вибух фарб, музики і доброти
5 серпня 2020,  19:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2016 році музичний мультфільм «Тролі» від студії DreamWorks Animation обсипав глядачів тоннами блискіток і всіма барвами веселки, після чого отримав масу номінацій і нагород, а його головна пісня «Can't Stop This Feeling» напевно ще довго звучала в вашій голові. І ось через чотири роки ці різнокольорові істоти повертаються, щоб... знову обсипати вас блискітками і змусити танцювати під старі і нові хіти у сиквелі «Тролі 2: Світове турне».

Читати далі...
3 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найбільш очікуваною прем'єрою тижня є музичний мультфільм «Тролі 2: Світове турне», в якому українці почують голоси таких відомих співаків і співачок, як Монатік, Tayanna, Дантес та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

Читати далі...
10 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З нетерпінням чекаєте прем'єри музичного мультфільму від DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне»? Тоді у нас є для вас хороша новина! Він отримав нову дату виходу на великі екрани 4 червня.

Читати далі...
6 березня 2020,  22:12 | Новини фільмів

Анна Кендрік співає легендарний поп-хіт Spice Girls «Wannabe» в четвертому трейлері музичного мультфільму від DreamWorks Animation «Тролі 2: Світове турне», де також можна почути пісню «Who Let the Dogs Out».

У продовженні номінованої на «Оскар» анімації «Тролі» Мачок (Кедрик) та Пагін (Джастін Тімберлейк) відправляються в нову пригоду своїм яскравим світом і відкривають, що в ньому існує шість різних племен тролів, кожне з яких виконує свою музику: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. Тепер їм належить зупинити королеву рок-тролів Барб (Рейчел Блум), яка хоче, щоб світом правила тільки її музика.

Також милуємося новим українським постером мультфільму «Тролі 2: Світове турне», де зібралися тролі з різних музичних племен. У кіно з 19 березня.

28 січня 2020,  16:25 | Новини фільмів

В Інтернеті з'явився новий трейлер музичного мультфільму «Тролі 2: Світове турне», який відправляє наших героїв в нову пригоду і показує чарівну силу джазу. А також представляємо його 12 яскравих постерів.

Читати далі...
24 листопада 2019,  20:00 | Новини фільмів

На хвилях веселки до нас прибув офіційний український трейлер музичного мультфільму від DreamWorks «Тролі 2: Світове турне», продовження номінованої на премію «Оскар» анімаційної картини 2016 року.

Нова пригода виведе яскравих тролів під проводом головних героїв на ім'я Мачок (Анна Кендрік) та Пагін (Джастін Тімберлейк) за рамки звичного. Герої дізнаються, що вони тут не одні крім них існують ще й інші племена. Всі вони слідують і поважають свій власний стиль музики: фанк, кантрі, техно, класику, поп і рок. На порозі нових викликів і загроз тролі зазвучать в повну силу різними голосами!

Українська прем'єра мультфільму «Тролі 2: Світове турне», де також заспівають Сем Роквелл, Джеймі Дорнан, Рейчел Блум, Джеймс Корден, Кунал Нейер і Келлі Кларксон, відбудеться 19 березня 2020 року.

Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

17 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Летючий та смердючий мають перестати ворогувати в другому українському ТБ-ролику очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2» від Sony Pictures. Але чи зможуть вони стати друзями?

Коли третій острів загрожує острову птахів і острову свиней тотальним знищенням, давні вороги Ред (Джейсон Судейкіс) і Леонард (Білл Гейдер) ставлять свою ворожнечу на паузу і разом з птахами Чаком (Джош Гад), Бомбом (Денні МакБрайд), Могутнім орлом (Пітер Дінклейдж) та Сільвер (Рейчел Блум), а також зі свинями Кортні (Аквафіна) та Геррі (Стерлінг К. Браун) придумують хитрий план, як врятувати обидва острови.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

21 червня 2019,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія DreamWorks представила офіційний трейлер свого анімаційного мюзиклу «Тролі 2: Світовий тур», головних героїв якого озвучують Анна Кендрік та Джастін Тімберлейк.

Читати далі...