Олена Кравець та Олександр Педан озвучать мультфільм «Пончари. Глобальне заокруглення»

18 лютого 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер пригодницького мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» розкриває, що в його дубляжі візьмуть участь відомі актори та телеведучі Олена Кравець та Олександр Педан.

Мультфільм «Пончари. Глобальне заокруглення» буде слідувати за веселими пригодами двох кумедних істот пончар. Вони круглі як пончики і пухнасті як хом'ячки. Але коли їх затягує петля часу, з'ясовується, що в майбутньому пончари — музейні експонати поруч з динозаврами. Потрібно терміново змінити хід історії, і для цього вони відправляться в подорож по всіх епохах.

Героїню на ім'я Оп озвучить Олена Кравець, а її друг та компаньйон з подорожей крізь простір і час Ед заговорить голосом Олександра Педана. В оригіналі Оп і Ед мають голоси Рейчел Блум та Адама Дівайна.

У минулому Кравець дублювала головну лиходійку мультфільму «Посіпаки» Скарлетт Противсіх, що вийшов у кіно в 2015 році і заробив більше мільярда доларів. А Педан подарував свій голос псу Рексу з популярного мультфільму «Королівський коргі».

До прем'єри очікуваної анімації «Пончари. Глобальне заокруглення» від режисера Девіда СілверманаКорпорація монстрів», «Сімпсони у кіно») залишився рівно один місяць — вона увірветься в українські кінотеатри 18 березня.

1564 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: