Ванесса Кірбі зіграє головну роль у фільмі «Фантастична четвірка»

4 серпня 2023,  20:06 | Кастінг

Нарешті супергеройський екшен «Фантастична четвірка» знайшов свою головну героїню! Після довгих переговорів стало відомо, що її зіграє зірка серіалу «Корона» і франшизи «Місія неможлива» Ванесса Кірбі.

Кірбі втілить супергероїню Сью Шторм, також відому як Жінка-невидимка, у перезапуску супергеройської франшизи «Фантастична четвірка», який засновується на коміксах Marvel, повідомляє журнал Empire.

Її брата Джонні Шторма, відомого як Людина-факел, може втілити актор Джозеф Квінн, який підкорив усіх в образі Едді Мансона у четвертому сезоні «Дивних див». Чекаємо офіційного підтвердження від Marvel Studios.

Кірбі найбільше відома за роллю молодої принцеси Маргарет, сестри королеви Єлизавети, у хітовому історичному серіалі «Корона», за головною жіночою роллю в блокбастері «Форсаж: Гоббс та Шоу» та за роллю Білої вдови у шпигунських екшенах «Місія неможлива: Фолаут» і «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», останній з яких ви все ще можете застати в кінотеатрах.

На рахунку Кірбі є одна номінація на премію «Оскар», яку їй принесла драма «Фрагменти жінки», номінації на премії «Золотий глобус» та «Еммі», одна премія BAFTA, а також вона зіграла ключову роль у фільмі про Голодомор «Ціна правди».

Раніше ходили чутки, що на роль Сью Шторм/Жінки-невидимки розглядали номінантку на премію «Оскар» Марго Роббі, проте вона вже грає Харлі Квінн, тож було більш логічно обрати акторку, яка ще не втілювала на екрані супергероїню чи суперлиходійку.

У листопаді Кірбі можна буде побачити в історичному епіку Рідлі Скотта «Наполеон», де головну роль зіграє Хоакін Фенікс, а вона втілить його кохану Жозефіну.

Прем'єра блокбастера «Фантастична четвірка» очікується 1 травня 2025 року.

2745 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: