Ванесса КірбіVanessa Kirby

Ванесса Кірбі / Vanessa Kirby
Народилася 18 квітня 1988; Лондон, Великобританія
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Ванесси Кірбі

Хоббс і Шоу (2019) ... актриса
Джулі (2018) ... Julie
Місія неможлива: Фолаут (2018) ... The White Widow
Корона (2016) ... Princess Margaret
До зустрічі з тобою (2016) ... Alicia
Наказ вбити (2016) ... Mills
Геній (2016) ... Zelda Fitzgerald
Хроніки Франкенштейна (2015) ... Lady Jemima Hervey
Костюмер (2015) ... Irene
Еверест (2015) ... Sandy Hill Pittman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ванесси Кірбі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ванесси Кірбі

Написати коментар...
Написати коментар...