Кінокомікси «Блейд» та «Фантастична четвірка» вийдуть у 2025 році

31 липня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios запланувала на 2025-й рік прем'єри одразу двох гучних рімейків: «Блейд» та «Фантастична четвірка», хоча пошуки акторів на роль цієї знаменитої четвірки супергероїв все ще тривають.

Очікується, що перший сольник нового Блейда, головну роль в якому виконає лауреат премії «Оскар» Махершала Алі, вийде 13 лютого 2025 року, а «Фантастична четвірка» буде рятувати світ у кінотеатрах з 1 травня 2025 року.

Деталі про сюжет «Блейда» тримаються у таємниці, проте його основою будуть комікси Marvel про легендарного мисливця на вампірів Блейда, який і сам є напіввампіром.

Що стосується «Фантастичної четвірки», то зараз Marvel Studios активно шукають акторів на ролі Містера Фантастіка, Жінки-невидимки, Людини-факела та Істоти, які отримали свої суперсили під час космічного шторму.

Ходять чутки, що Сью Шторм/Жінку-невидимку може зіграти зірка серіалу «Корона» та франшизи «Місія неможлива» Ванесса Кірбі. Минулого року Містера Фантастіка у фільмі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» втілив Джон Красінські, але малоймовірно, що він повернеться у цьому образі у «Фантастичній четвірці».

Дати виходу кінокоміксів «Блейд» та «Фантастична четвірка» вже не раз переносилися, тож це може статися знову, особливо враховуючи нинішній страйк акторів і сценаристів у Голлівуді, який зупинив роботу над багатьма проєктами.

Який з цих двох супергеройських екшенів ви чекаєте найбільше?

919 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: