Третій трейлер кінокоміксу «Людина-мураха 3» показує гнів Канга Завойовника

3 лютого 2023,  17:30 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» режисера Пейтона РідаЛюдина-мураха», «Людина-мураха та Оса», «Мандалорець»), який вийде в український прокат 16 лютого.

У новому блокбастері від Marvel Studios партнери-супергерої Скотт Ленг (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) повертаються на екрани, щоб продовжити свої пригоди як Людина-Мураха та Оса. Разом із батьками Гоуп, Генком Пімом (Майкл Дуглас) і Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), вони досліджують Квантовий вимір та знайомляться з новими дивними створіннями й могутнім суперлиходієм Кангом Завойовником (Джонатан Мейджерс).

Третій трейлер показує, як Скотт Ленг та його родина, включаючи дочку Кессі (Кетрін Ньютон), опиняються у пастці у Квантовому вимірі, який став в'язницею для Канга Завойовника. Скотт намагається повернути родину у звичайний світ, проте Канг збирається вирватися зі свого ув'язнення разом з ними, і перед Людиною-мурахою постає складний вибір. Чи зможе він врятувати рідних і не випустити суперлиходія у наш світ?

У багатьох українських кінотеатрах вже стартував передпродаж квитків на нову пригоду Marvel Studios, що розпочне П'яту фазу кіновсесвіту.

Купуйте квитки на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» на нашому сайті.

807 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: