Майкл ДугласMichael Douglas

Майкл Дуглас / Michael Douglas
Повне ім'я: Michael Kirk Douglas
Народився 25 вересня 1944
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Майкла Дугласа

Метод Комінські (2018) ... Sandy Kominsky, продюсер (исполнительный продюсер)
Ми завжди жили в замку (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
У світі тварин (2018) ... Anderson
Людина-мураха та Оса (2018) ... Dr. Hank Pym
Коматозники (2017) ... продюсер (продюсер)
Hell's Club Part 2. Another Night (2017) ... Clients
Hollywood, No Sex Please! (2017) ... Detective Nick Curran
Таємний агент (2016) ... Eric Lasch
Людина-мураха (2015) ... Dr. Hank Pym

Біографія Майкла Дугласа

Майкл Дуглас народився 25 вересня 1944 р.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Дугласа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Дугласа

Написати коментар...
Написати коментар...